Husk at tænde ovnen på 185 grader 20 min inden du starter.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål. Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Skær lime i både, pres saften fra halvdelen af bådene over løgene, og tilsæt 1 tsk. sukker pr. kuvert. Vend rundt, og lad løgene stå og trække. Smag evt. til med ekstra limesaft eller sukker.
Kom det sousvide-tilberedte kød, og al den saft der ligger derved, i en kasserolle med en smule vand i bunden. Skil kødet i tråde med 2 gafler i mindre stykker.
Lad kødet simre under låg i 5-10 minutter ved middelvarme, mens du passer på, det ikke brænder på.
Imens arbejdes der videre med de næste trin.
Når kødet er gennemvarmet, vendes halvdelen af BBQ saucen i. Smag evt. til med mere BBQ sauce efter smag.
Bag tortillas i ovnen ved 185 grader evt. pakket ind i sølvpapir, så de ikke bliver tørre. Hold dem lune bagefter.
Skær ananas, agurk og hjertesalat i mundrette bidder, og anret det hele på et fad.
Anret resten af limebådene på fadet eller i en skål.
Server tortilla under et viskestykke, så de holder varmen. Server dem sammen med kødet, frugt- og grøntfadet, syltede rødløg og cremefraiche.
Server evt. resten af BBQ-saucen ved siden af.
Kundekommentarer ()