0
Tortillas med mør svinenakke, ananas, salat og syltede løg

Tortillas med mør svinenakke, ananas, salat og syltede løg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Husk at tænde ovnen på 185 grader 20 min inden du starter. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødløglimesalt
1 min.
Syltede rødløg

Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål. Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Skær lime i både, pres saften fra halvdelen af bådene over løgene, og tilsæt 1 tsk. sukker pr. kuvert. Vend rundt, og lad løgene stå og trække. Smag evt. til med ekstra limesaft eller sukker. 

Sous vide, mør grisenakkeBBQ sauce
6 min.
Steg BBQ svinenakke

Kom det sousvide-tilberedte kød, og al den saft der ligger derved, i en kasserolle med en smule vand i bunden. Skil kødet i tråde med 2 gafler i mindre stykker.

Lad kødet simre under låg i 5-10 minutter ved middelvarme, mens du passer på, det ikke brænder på.

Imens arbejdes der videre med de næste trin.

Når kødet er gennemvarmet, vendes halvdelen af BBQ saucen i. Smag evt. til med mere BBQ sauce efter smag. 

Tortilla hvede wraps - bløde
10 min.
Bag tortillas

Bag tortillas i ovnen ved 185 grader evt. pakket ind i sølvpapir, så de ikke bliver tørre. Hold dem lune bagefter.

Ananashjertesalatlimeagurk
12 min.
Skær frugt og grønt

Skær ananas, agurk og hjertesalat i mundrette bidder, og anret det hele på et fad. 

Anret resten af limebådene på fadet eller i en skål. 

20 min.
Anretning

Server tortilla under et viskestykke, så de holder varmen. Server dem sammen med kødet, frugt- og grøntfadet, syltede rødløg og cremefraiche. 

Server evt. resten af BBQ-saucen ved siden af. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?