Pil løget, skær det i fine skiver, og vend det godt rundt med 2 spsk. eddike pr. person og lidt salt.
Skyl tomaterne, spidskålen og korianderen grundigt.
Skær tomaterne i små stykker, spidskålen i strimler, og hak korianderen groft. Krydr med salt og peber, og bland det hele godt sammen.
Varm en pande op ved høj varme.
Krydr kødet godt med salt, og steg det i 1 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, indtil det får godt med farve og er gennemstegt.
Lad det hvile, imens tortillaerne lunes. Skær efterfølgende kødet i tynde skiver, og krydr med salt og peber.
Varm tortillaerne op på en tør pande, og pak dem efterfølgende ind i et viskestykke, så de holder på varmen og dampen.
Servér tortillaerne med kødet og salaten, og top med creme fraiche og syltet rødløg.
Kundekommentarer ()