Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Del kyllingen i tern på ca. 2 x 2 cm, og kom dem på en tallerken. Drys med halvdelen af krydderiblandingen og lidt fint salt, og lad dem hvile til senere.
Pil og snit løg, så fint du kan, og kom dem i en skål. Kom lidt fint salt ved, og knug det godt ind i løgene. Hæld 1/2 dl. lys eddike over, og vend rundt. Efter 5 min. tilsættes sukker til en tilpas sur/sød smag.
Lad løgene stå, til de skal bruges.
Snit kålen, så fint du kan, drys med lidt fint salt, og knug det ind i kålen.
Hak koriander inkl. stilkene, og skær peberfrugt i tynde strimler.
Vend det hele sammen med de syltede rødløg.
Vend kyllingen i lidt mel eller endnu bedre i maizena.
Brun stykkerne grundigt af på en pande i rigeligt neutral og meget varm olie. De må meget gerne blive sprøde og gyldne på begge sider. Krydr dem med salt og peber.
Hæld forsigtigt fedtstoffet fra panden, kom det sidste af krydderiblandingen på sammen med sur-sød sauce på (brug det halve her), og steg det hele ca. 1 min., til chilisaucen dækker alle fiskestykker.
Lun wrapsene på en pande eller i ovnen.
Som vist på billedet.
Rør det sidste chilisauce med yoghurt, og servér til.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften