0

Toscanakål med bønner, parmesandressing og pinjekerner.

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Nip bønnerne , skær dem i stykker på ca. 2 cm og kog dem i letsaltet vand ca. 6 min. Afdryp og afkøl dem. Skyl, tør og skær toscanakålen i tynde strimler. Skær løget i tern. Bland bønner, kål og løg. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten. Drys pinjekerner over.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.