Pil løg og hvidløg. Skyl selleri og spinat grundigt.
Hak løg, hvidløg og selleri groft.
Varm en gryde op ved middel varme. Steg løg, hvidløg og bladselleri under omrøring i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.
Tilsæt ca. 1/4 af bønnerne sammen med væden fra dåsen, og mos bønnerne med et piskeris, så væsken bliver tyk. Hæld passataen i gryden sammen med resten af bønnerne, krydderiblandingen og 2 dl. vand pr. person.
Lad retten simre i ca. 12-13 min., tilsæt spinaten, og lad det simre yderligere 1-2 min.
Smag til med salt og peber.
Hæld creme fraiche i en skål, og krydr den med salt.
Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.
Fordel suppen i skåle, top med creme fraiche og spis brødet til.
Middelhavs-krydderi indeholder:
Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.
Kundekommentarer ()