Pil løg og hvidløg. Skyl selleri og spinat grundigt.
Hak løg, hvidløg og selleri groft.
Varm en gryde op ved middel varme. Steg løg, hvidløg og bladselleri under omrøring i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.
Tilsæt ca. 1/4 af bønnerne sammen med væden fra dåsen, og mos bønnerne med et piskeris, så væsken bliver tyk. Hæld passataen i gryden sammen med resten af bønnerne, krydderiblandingen og 2 dl. vand pr. person.
Lad retten simre i ca. 12-13 min., tilsæt spinaten, og lad det simre yderligere 1-2 min.
Smag til med salt og peber.
Hæld creme fraiche i en skål, og krydr den med salt.
Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.
Fordel suppen i skåle, top med creme fraiche og spis brødet til.
Middelhavs-krydderi indeholder:
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()