0
Toscansk ribollitasuppe med creme fraiche og brød

Toscansk ribollitasuppe med creme fraiche og brød

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Bladselleri, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løgbladsellerihvidløgspinat
1 min.
Grøntsagerne

Pil løg og hvidløg. Skyl selleri og spinat grundigt.

Hak løg, hvidløg og selleri groft.

 

Middelhavs kryddericannelinibønnertomatpassata
10 min.
Suppen

Varm en gryde op ved middel varme. Steg løg, hvidløg og bladselleri under omrøring i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.

Tilsæt ca. 1/4 af bønnerne sammen med væden fra dåsen, og mos bønnerne med et piskeris, så væsken bliver tyk. Hæld passataen i gryden sammen med resten af bønnerne, krydderiblandingen og 2 dl. vand pr. person. 

Lad retten simre i ca. 12-13 min., tilsæt spinaten, og lad det simre yderligere 1-2 min.

Smag til med salt og peber.

creme fraiche 18%
20 min.
Creme fraichen

Hæld creme fraiche i en skål, og krydr den med salt.

Ølandshvedeboller
25 min.
Bollerne

Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle, top med creme fraiche og spis brødet til.

Bonusinfo

Middelhavs-krydderi indeholder:

  • Fennikel frø 42%
  • Koriander frø 42%
  • Merian 6%
  • Cayenne 5%
  • Stjerneanis 5%
  • Safran 0,5%

Bonusinfo

Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?