0
Just-heat: ungarske kødboller i cremet paprikasovs med ristede champignons & penne

Just-heat: ungarske kødboller i cremet paprikasovs med ristede champignons & penne

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Ungarske kødboller i cremet paprikasovs
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

penne pasta
2 min.
Pasta

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom den kogte pasta i en sigte eller et dørslag, og vend den med lidt god olivenolie og/eller smør.

brun mark-champignonbredbladet persillehvidløg
5 min.
Ristede champignons med hvidløg og persille

Rens champignons, og skær dem i skiver eller kvarte. Pil og hak hvidløget fint, og skyl, pluk og hak persillen. Rist champignons på en stor, meget varm pande i lidt olivenolie. Sørg for at få god bruning. Krydr med salt og peber. Kom en lille klump smør på, og kom hvidløg på panden som ristes med i 2 min. Vend den hakkede persille i til sidst (gem 1/3 til pynt).

bredbladet persille
15 min.
Anretning

Som vist på billedet med det sidste hakkede persille på toppen.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?