0

Vafler med coleslaw og kylling - mandag uge 2

Opskriften er udviklet af:
Tilberedningstid:
45 minutter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

kyllingebryst uden skindrevet osthvidløgspulversalt & peber
20 min.
Kylling og vaffler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Kom kyllingebryst i et ildfastfad, og drys med hvidløgspulver, salt og peber.Kom kyllingebrystet i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil det er gennemstegt.

Drys revet ost ovenpå vaflerne. Når der er 5 minutter tilbage af kyllingens stegetid, lunes vaflerne med i ovnen, så osten smelter og vaflerne bliver varme.

 

Anretning

Skær kyllingen i skiver, og top vaflerne med coleslaw og kylling. Spis overskydende coleslaw som tilbehør.

Kommentarer og forslag til opskriften