0
Varm gazpachosuppe med falafel italiano, basilikum og stegt polenta

Varm gazpachosuppe med falafel italiano, basilikum og stegt polenta

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løghvidløg
1 min.
Hak løget

Hak løg og halvdelen af hvidløget, og lad begge dele sautere under omrøring ved middel varme i en gryde med 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil løgene bliver gyldne.

tomateragurkbasilikumtomatpurétørret timian
5 min.
Blend grøntsager til suppen

Kom tomat, timian, tomatpure, agurk og det meste af basilikummen i en blender, og kør ved høj hastighed, indtil massen er blevet homogen.

Hæld den blendede masse i gryden til løgene, og lad suppen simre i 5 min. 

Smag til med salt og peber.

Falafel italiano
15 min.
Lun falaflerne

Kom falaflerne i et ildfast fad, og lun dem op som angivet på emballagen.

polenta, tilberedt
20 min.
Steg polentaen

Varm en pande op ved høj varme.

Skær polentaen i ca. 1 cm. tykke skiver, og steg dem i 1 spsk. olie pr. person i ca 3 min. på hver side, indtil de får godt med farve.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i dybe tallerkener og anret falafler, polenta og basilikum henover.

Bonusinfo

Falafel italiano er SMAGFULDE SMÅ BOLLER LAVET PÅ BELUGALINSER, SOLSIKKEKERNER OG QUINOA

- og så smager de som en falafel, der har trillet en tur igennem Italien!

Økologisk Italiano Falafel (Glutenfri)

Ingredienser: Kogte belugalinser*, kogte kikærter*, champignon, rød peberfrugt*; rapsolie*, solsikkekerner*, glutenfrie havregryn*, balsamicoeddike*, løgpulver*, salt, hvidløgspulver*, loppefrøskaller*, peber*, oregano*.
*= Økologisk

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?