Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og halvdelen af hvidløget, og lad begge dele sautere under omrøring ved middel varme i en gryde med 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil løgene bliver gyldne.
Kom tomat, timian, tomatpure, agurk og det meste af basilikummen i en blender, og kør ved høj hastighed, indtil massen er blevet homogen.
Hæld den blendede masse i gryden til løgene, og lad suppen simre i 5 min.
Smag til med salt og peber.
Kom falaflerne i et ildfast fad, og lun dem op som angivet på emballagen.
Varm en pande op ved høj varme.
Skær polentaen i ca. 1 cm. tykke skiver, og steg dem i 1 spsk. olie pr. person i ca 3 min. på hver side, indtil de får godt med farve.
Fordel suppen i dybe tallerkener og anret falafler, polenta og basilikum henover.
Kundekommentarer ()