0
Grønne deller i pitabrød med grov humus, kimchi og yoghurtdressing

Grønne deller i pitabrød med grov humus, kimchi og yoghurtdressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kikærterolivenolie, ekstra jomfrueddikesalt
1 min.
Kikærterne

Forvarm en ovn ved 180 grader.

Dræn kikærterne for vand (uden at kassere det) og kom dem op i en skål. Tilsæt 1 spsk. olivenolie og 1 spsk. eddike pr. person og lidt salt. Blend kikærterne med en stavblender eller en mos dem groft med et piskeris. Hæld lidt af væden fra kikærterne tilbage i humusen for at gøre den mere lind og smag til om den mangler ekstra salt.

tomaterpersilleyoghurt 3,5 %
10 min.
Yoghurtdressing

Skyl tomaterne og persillen grundigt og afdryp for vand. Skær tomaterne i små tern og hak persillen groft. Hæld yoghurten i en skål, smag den til med salt og tilsæt tomaterne og persillen.

plantefarsgulerodkimchi-base
20 min.
Vegedellerne og kimchi

Varm en pande op ved middelhøj varme. Form deller af farsen og steg dem ca. 4-5 min. på hver side i 1 spsk. olie pr. person. Sørg for at de tager godt med farve inden du vender dem - så slipper de nemmest panden.

Skræl gulerødderne og riv på den grove side af et rivejern og bland det med kim chi blandingen. 

store pita / somun
28 min.
Pitabrødene og solsikkeker

Bag brødene som angivet på pakken. Kom solsikkekernerne på en varm pande og rist dem til de begynder at tage farve. Krydr kernerne med lidt salt.

kimchi-base
30 min.
Anretning

Halvér pitabrødene og fyld op med en god skefuld humus og fyld efterfølgende med vegedeller, kimchi, yoghurtdressing og top med solsikkekernerne.

Bonusinfo

Plantefars indeholder:

80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).

Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.

Laktosefri

nøglehulsmærket og veganske frikadeller

Bonusinfo

Kimchi som i udgangspunktet er mælkesyre fermenteret napakål (kinakål) er i Korea en ufravigelig og fuldstændigt uundværlig del af basiskosten. Koreanerne spiser den til alle måltider, som en form for relish der bruges som ingrediens i et utal af koreanske retter, og dermed konsumeres i enorme mængder. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?