Forvarm en ovn ved 180 grader.
Dræn kikærterne for vand (uden at kassere det) og kom dem op i en skål. Tilsæt 1 spsk. olivenolie og 1 spsk. eddike pr. person og lidt salt. Blend kikærterne med en stavblender eller en mos dem groft med et piskeris. Hæld lidt af væden fra kikærterne tilbage i humusen for at gøre den mere lind og smag til om den mangler ekstra salt.
Skyl tomaterne og persillen grundigt og afdryp for vand. Skær tomaterne i små tern og hak persillen groft. Hæld yoghurten i en skål, smag den til med salt og tilsæt tomaterne og persillen.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Form deller af farsen og steg dem ca. 4-5 min. på hver side i 1 spsk. olie pr. person. Sørg for at de tager godt med farve inden du vender dem - så slipper de nemmest panden.
Skræl gulerødderne og riv på den grove side af et rivejern og bland det med kim chi blandingen.
Bag brødene som angivet på pakken. Kom solsikkekernerne på en varm pande og rist dem til de begynder at tage farve. Krydr kernerne med lidt salt.
Halvér pitabrødene og fyld op med en god skefuld humus og fyld efterfølgende med vegedeller, kimchi, yoghurtdressing og top med solsikkekernerne.
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Kimchi som i udgangspunktet er mælkesyre fermenteret napakål (kinakål) er i Korea en ufravigelig og fuldstændigt uundværlig del af basiskosten. Koreanerne spiser den til alle måltider, som en form for relish der bruges som ingrediens i et utal af koreanske retter, og dermed konsumeres i enorme mængder.
Kundekommentarer ()