Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Hak løg og hvidløg, skær de søde kartofler i tynde skiver, og riv squashen groft på et rivejern. Vrid den revne squash fri for væske, inden du bruger den.
Kog pastaen, som det står skrevet på pakningen. Tag dog pastaen af blusset 3 min. før tid. Hæld vandet fra din bønnepasta.
Kom 1/4 spsk. olie pr. person i en gryde, og svits løg og hvidløg, til de har fået lidt farve.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatpure, grøntsagsbouillon, krydderier, salt, peber, revet squash, bønnepasta og vand.
Lad sovsen simre i 5 min.
Smør et ildfast fad med 1/4 spsk. olie pr. person, fordel halvdelen af de søde kartoffelskiver i bunden, og kom halvdelen af sovsen ovenpå.
Læg den anden halvdel kartoffelskiver på toppen af sovsen, og fordel den sidste sovs ovenpå. Slut af med hytteost og mozzarella i tynde skiver på toppen, og drys med salt og peber.
Bag lasagnen i 25-30 min. i ovnen.
Snit spidskålen i meget tynde strimler. Skræl appelsinen, og skær bådene ud i mundrette stykker. Kom kål og appelsin op i en skål, og krydr med 1/2 tsk. god olivenolie pr. person, salt og peber.
Server dampende varm lasagne med en god portion spidskålssalat.
Kundekommentarer ()