0

Venøsteaks med gremolata

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom persille og hvidløg i en minihakker og hak det. Riv skallen af citronen og bland det i. Det skal være som tørt, løst fnuller.

Kog bønnerne i min. 5-7 minutter i letsaltet vand og rist svampene og vend begge dele med olie og balsamicoeddike.

Krydr kødet med salt og peber. Varm en pande op og steg kødet kort tid – det skal ikke have så lang tid, da kødet er tyndtskåret.

Anret kødet med tilbehøret og drys med gremolataen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.