Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går igang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en pande op ved middelhøj varme, og skær kødet i mundrette stykker.
Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på to sider.
Imens kødet steger, hakkes løg og svampe groft, og steges sammen med kødet ved middel varme under omrøring.
Skær majskornene fra kolben, og kom dem i panden.
Lad det hele stege i ca. 5 min. under jævnlig omrøring.
Kog spaghettien som angivet på pakken.
Hæld fløden i panden til grøntsagerne, og lad sovsen reducere lidt.
Kom pastaen i sovsen, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér straks pastaen i et stort fad.
Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget.
Kommentarer og forslag til opskriften