0
Pølser i couscous med soltørrede tomater og rød peber

Pølser i couscous med soltørrede tomater og rød peber

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
couscous
1 min.
Couscoussen

Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad couscoussen trække tildækket med film i 5 min. Hæld eventuelt overskydende vand fra ved at komme couscoussen i en sigte. Rør i den med en ske, og når den er afkølet let, smuldres couscoussen fra hinanden med fingrene eller en gaffel.

rød peberfrugtgulerodtomater
3 min.
Grøntsagerne

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skræl gulerødderne, og skyl dem grundigt sammen med peberfrugten og tomaterne. Halvér peberfrugten, kasser kernehuset og skær peberfrugten i mundrette stykker sammen med tomaten og gulerødderne.

Spred grøntsagerne ud på en bageplade dækket med bagepapir, krydr med salt og 1 spsk. olie pr. person, og bag dem i 10-15 min., indtil de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.

pølser
15 min.
Pølserne

Kom pølserne på en pande, og lad dem stege i et par dråber olie over middel varme på begge sider i ca. 15 min. i alt.

solsikkekernerpersille
20 min.
Kernerne og urterne

Solsikkekernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

Skyl persillen, afdryp den for vand, og hak den groft.

soltørrede tomater
25 min.
Couscoussen

Kom couscoussen i en stor skål, og vend de bagte grøntsager, persillen, kernerne og cremen med soltørrede tomater godt rundt med 1 spsk. olivenolie og 1/2 spsk. eddike pr. person. Smag til med salt og peber. 

30 min.
Anretning

Servér couscoussen med de stegte pølser.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?