Dræn kikærterne for vand (uden at kassere vandet), og kom dem op i en skål. Pil hvidløget, og tilsæt det til kikærterne sammen med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, citronsaften, krydderiblandingen og lidt salt. Blend det hele med en stavblender. Hæld lidt af væden fra kikærterne tilbage i hummusen for at gøre den mere lind, og smag til, om den mangler ekstra salt.
Kom pølserne på en pande, og lad dem stege i et par dråber olie over middel varme på begge sider i ca. 15 min. i alt.
Skyl tomaterne og kålen grundigt. Skær tomaterne i halve, og riv kålen fra stilken i mindre stykker.
Halvér granatæblet, og pil kernerne ud med en ske ned i en stor skål.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges tomaterne på skæresiden i 1 spsk. olie pr. person., indtil de får godt med farve. Overfør tomaterne til granatæblekernerne, og steg efterfølgende kålen i ca. 3 min., indtil den har fået godt med farve og er blevet mør.
Overfør kålen til salatskålen, og vend godt rundt med citronsaft, salt og peber.
Servér pølserne med hummus og salat.
Hummuskrydderi indeholder: 75% spidskommen, 10% sort peber, 10% sød paprika, 5% chili.
Kundekommentarer ()