Skyl kartoflerne og kog dem, til de er møre sammen med italiensk havsalt, oregano, estragon og salvie. Lad dem køle helt af uden vand. Du kan koge dem dagen før, og opbevare dem i køleskabet.
Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Kom det hakkede løg i en stor gryde ved svag varme, sammen med smør, hønsebouillonen, samt salt og hvid peber. Når løgene er klare kommer du kartoffelskiverne og sukkeret i, og tilsætter balsamico og -hvidvins eddiken, samt sennep. Under forsigtig omrøring tilsætter du den hakkede persille.
Vikl en bacon skive omkring 2 grønne asparges.
Læg wienerschnitzlerne på et fad og krydr dem med salt og peber, og giv dem et stænk olivenolie.
De hele persilleblade grilles kort tid.
Ved grillen
Tænd din grill og anret den til direkte grilning. Start med aspargesene, de skal grille ca. 10 minutter, og vendes ofte. Derefter skal wienerschnitzlerne grilles, de skal have 2 minutter på hver side, så er de stadig rosa indvendig.
Ved bordet
Server de grillede wienerschnitzler med den rygende varme kartoffelsalat, og de grønne asparges med sprødstegt bacon. Pynt kødet med lidt sprødstegt persille.
Velbekomme
-Meyer
Kommentarer og forslag til opskriften