Billedet på denne opskrift stemmer ikke helt overens med den ret, du skal lave. Nyt foto er under udarbejdelse.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kyllingen i mindre stykker, og hak hvidløget fint.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person i en wok eller på en varm pande, og steg kylling, hvidløg og wok-krydderiet i 3-4 min.
Skær rødløg, peberfrugt, chilipeber (efter smag) og broccoli i mindre stykker, og kom dem op til kyllingen. Steg videre et par minutter, inden du tilsætter flåede tomater, kokosmælk og 1/4 dl. vand pr. person. Pas på med chilien, den kan være stærk, så juster efter behag.
Skru lidt ned, og lad retten simre i ca. 5 min.
Riv blomkålen på et rivejern, eller kør den til ris i en foodprocessor. Kom smør på en varm pande, og steg blomkålsrisene i 1 tsk. smør pr. person i 3-4 min. Krydr med salt og peber.
Anret som vist på billedet. Server en skål blomkålsris dertil.
MK wokkrydderi indeholder: 50% karry & 50% sød paprika
Kundekommentarer ()