0
Wokret
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Billedet på denne opskrift stemmer ikke helt overens med den ret, du skal lave. Nyt foto er under udarbejdelse.

Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingebryst uden skindhvidløgrød chilirødløgpeberfrugterbroccoliflåede tomaterkokosmælkMK wokkrydderi
1 min.
Kyllingen

Skær kyllingen i mindre stykker, og hak hvidløget fint.

Kom 1/2 spsk. olie pr. person i en wok eller på en varm pande, og steg kylling, hvidløg og wok-krydderiet i 3-4 min.

Skær rødløg, peberfrugt, chilipeber (efter smag) og broccoli i mindre stykker, og kom dem op til kyllingen. Steg videre et par minutter, inden du tilsætter flåede tomater, kokosmælk og 1/4 dl. vand pr. person. Pas på med chilien, den kan være stærk, så juster efter behag.

Skru lidt ned, og lad retten simre i ca. 5 min.

blomkål
15 min.
Tilbehør

Riv blomkålen på et rivejern, eller kør den til ris i en foodprocessor. Kom smør på en varm pande, og steg blomkålsrisene i 1 tsk. smør pr. person i 3-4 min. Krydr med salt og peber.

30 min.
Anretning

Anret som vist på billedet. Server en skål blomkålsris dertil. 

Bonusinfo

MK wokkrydderi indeholder: 50% karry & 50% sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
466 kcal
Fedt:
29,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
9,7 g
Kulhydrat:
13,6 g
heraf sukkerarter:
11,1 g
Kostfibre:
6,8 g
Protein:
36,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?