0
Wokret
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

kyllingebryst uden skindhvidløgrød chilirødløgrød peberfrugtbroccoliflåede tomaterkokosmælkMK wokkrydderi
1 min.
Kyllingen

Skær kyllingen i mindre stykker, og hak hvidløget fint.

Kom 1/2 spsk. olie pr. person i en wok eller på en varm pande, og steg kylling, hvidløg og wok-krydderiet i 3-4 min.

Skær rødløg, peberfrugt, chilipeber (efter smag) og broccoli i mindre stykker, og kom dem op til kyllingen. Steg videre et par minutter, inden du tilsætter flåede tomater, kokosmælk og 1/4 dl. vand pr. person. Pas på med chilien, den kan være stærk, så justér efter behag.

Skru lidt ned, og lad retten simre i ca. 5 min.

blomkål
15 min.
Tilbehør

Riv blomkålen på et rivejern, eller kør den til ris i en foodprocessor. Kom smør på en varm pande, og steg blomkålsrisene i 1 tsk. smør pr. person i 3-4 min. Krydr med salt og peber.

30 min.
Anretning

Anret som vist på billedet. Server en skål blomkålsris dertil. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

MK wokkrydderi indeholder: 50% karry & 50% sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
466 kcal
Fedt:
29,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
9,7 g
Kulhydrat:
13,6 g
heraf sukkerarter:
11,1 g
Kostfibre:
6,8 g
Protein:
36,6 g