0
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Jordnødder, Nødder, Soja, Sennep, Fisk, Selleri, Mælk, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

1 min.
Forbered grøntsager:

Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skær broccolien i mindre buketter.

Hak hvidløg.

Kylling i strimlerhvidløggulerødderbroccolirød karrypastapeanutbuttermælktamari soya saucelime
10 min.
Stegning

Varm en wok eller en stor pande op med 1/4 tsk. olie pr. person. Svits kylling og hvidløg i 5-6 min. Drys med salt og peber, kom gulerødder og broccoli på panden, og svits i yderligere 5 min.

Tilsæt rød karry efter smag (den er stærk), peanutbutter, mælk, soya og peber. Rør rundt, og lad retten simre i 5-10 min. Smag til med limesaft.

25 min.
Anretning

Del den lækre wokret ud på tallerkener.

Velbekomme !

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?