Skær kyllingefileten i mundrette stykker.
Varm en wok eller stor pande op til middelhøj varme, og tilsæt lidt neutral olie.
Kom kylling, karry, salt og peber på, og steg i 3-4 min., til kyllingen er gennemstegt. Tag kyllingen op, og sæt den til side.
Svits nu hvidløg og porrer i 2-3 min., kom gulerødder, broccoli og peberfrugt ved, og steg i yderligere 2 min.
Hæld fløde, vand, sriracha sauce og honning på panden, og lad retten simre i 5 min.
Tilsæt kyllingestykkerne, og lad dem simre med i 2 min.
Vend de kogte spaghetti fra i går i retten, og lad det simre 1 min., til spaghettien er varmet igennem.
Sluk for varmen, dryp sesamolie over, og vend kort rundt.
Smag retten til med salt, peber og evt. lidt ekstra sriracha sauce.
Fordel wokretten i dybe tallerkener, og drys med saltede peanuts.
Sæt evt. lidt ekstra sriracha sauce på bordet til dem, der vil have mere styrke på retten.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften