0
Wraps med oksekødsfajitas, bønnemos og queso fresco

Wraps med oksekødsfajitas, bønnemos og queso fresco

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Tryk din lime godt ned mod bordet, og rul den hårdt, så saften løsner sig.

På den måde får du meget mere limesaft, end hvis du bare skærer den over. 

Jeg bruger også en gaffel, til at presse med, så der kommer mest mulig saft ud. 

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

oksekød i strimlerlimespidskommenløggrøn peberfrugt
1 min.
Kød og grønt

Fyld kødet i en frysepose med saften fra limen, spidskommen, salt og peber. 

Skær løg og peberfrugt i både, og steg begge dele i olie på en super varm pande i 2-3 min. Krydr med salt og peber, og tag grøntsagerne af panden (gem den til kødet).

sorte  bønnertomatergrøn chili
10 min.
Bønner og topping

Skyl og afdryp bønnerne, og steg dem i rigeligt smør på en varm pande i et par min. Krydr med salt, og mos dem med en gaffel. Spæd med 1/2-1 dl vand pr. dåse bønner, og smag til med salt og peber. 

Skær tomater i tern, og snit chili i små stykker. 

oksekød i strimler
15 min.
Kød

Varm panden fra grøntsagerne op igen, og kom evt. mere olie på.

Steg kødet ved SUPER høj varme i 2-3 min., og krydr med salt og peber. Kom grøntsagerne med på panden igen de sidste 1/2-1 minut, og smag til. 

Tortilla
20 min.
Tortillas

Lun tortillas i en stak i et rent viskestykke i mikro ovnen eller en ad gangen på en varm pande i ca. 15 sek. på hver side (hold dem lune i et viskestykke). 

Queso Fresco
25 min.
Anretning

Servér lune tortillas toppet med bønnemos, oksekødsfajitas, tomater i tern og chili (Tilsæt efter smag), og smuldr queso fresco over til slut. Nyd straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften