Tryk altid din lime godt ned mod bordet og rul den hårdt, så saften løsner sig. på den måde får du meget mere limesaft end hvis du bare skære den over.
Jeg bruger desuden en gaffel til at presse limen med, så der kommer mest muligt saft ud.
Fyld kød i en frysepose med saft af 1 lime og spidskommen, salt og peber.
Skær løg og peberfrugt i både og steg begge dele i olie på en super varm pande i 2-3 min. Krydr med salt og peber og tag grøntsagerne af panden.
Varm panden op igen tæt ved servering. Kom evt. mere olie på og steg oksekødet ved SUPER høj varme i 2-3 min. krydr med salt og peber. Kom grøntsagerne med på panden igen de sidste 1/2-1 minut og smag til.
Skyl og afdryp imens bønnerne. Steg dem i rigeligt smør på en varm pande i et par min. Krydr dem med salt og mos dem med en gaffel, spæd med 1/2-1 dl vand pr. dåse bønne. Smag til.
Skær tomater i tern og snit chili i tynde skiver.
Lun tortillas i en stak i et rent viskestykke i microovnen eller en ad gangen på en varm pande. Ca. 15 sekunder på hver side (hold dem lune i et viskestykke).
Servér lune tortillas toppet med bønnemos, oksekød, grønt, chili og smuldr queso fresco over til slut. Nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften