0

Æble-blodappelsin-tranebærmostarda (6-8 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub en af appelsinerne godt og skræl en bred og 10 cm lang strimmel af skallen af med en kartoffelskræller. Fjern al det hvide skal på bagsiden og kom strimlen i en medium gryde. Skær skallen af begge appelsiner, befri kødet i fileter ved at skære ind langs lamellerne og del hver filet i 3. Kom appelsinstykkerne i gryden og pres saften fra ”skrogene” henover. Kom tranebær, honning, hvidvin, laurbær, 2 slags sennepsfrø og 1 tsk. salt ved og kog det hele langsomt op, men kun lige til simrepunktet. Skræl imens æblerne og skær dem i små tern. Kom dem i gryden og lad dem simre med 20-30 min. til væden er kogt ind til en sirup. Tag gryden af varmen, fjern laurbærbladene og lad mostardaen køle ned. Server som tilbehør til fx lagrede tørre oste, blåskimmelost eller paté.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?