0

Æble-ingefær-rosin-dadelchutney (4-6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl æblerne, fjern stilk og kernehus og snit æblerne i tynde både/skiver. Kog dem forsigtigt op i en tykbundet gryde sammen med eddiken til æblerne er møre. Skræl imens ingefæren, riv den fint og klip dadlerne i små bidder. Kom begge dele i gryden sammen med rosiner, sukker, allehånde, cayennepeber og salt. Lad chutneyen simre ved lav varme i ca. 25 min. til konsistensen er tyk og cremet - rør i den flere gange undervejs. Smag til og lad den køle helt ned, gerne 3-4 dage før servering, så smagene kan nå at udvikle sig. Server fx som tilbehør til gris, lam, vildt eller ost.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?