Kartoffelfad: Tænd ovnen på 225 grader. Rengør kartoflerne og halver dem. Halver cherrytomaterne. Læg kartofler og tomater mellem hinanden i et smurt ovnfast fad. Blend 3 spsk. olivenolie, citronsaft fra hele citronen (gem skallen den skal bruges til fisken), hvidløg, mandelsplitter, ½ bundt persille, salt og peber til en ensartet dressing. Fordel dressingen over kartofler og tomater. Dæk fadet med stanniol og sæt det i ovnen i 40 min. Snit forårsløgene og drys dem over kartoflerne.
Fisk: Blend hvedebrød, ½ bundt persille, citronskal fra ½ usprøjtet citron, korianderfrø, salt og peber i en foodprocessor til det bliver til en helt jævn lysegrøn brødkrumme. Fjern skindet på fisken og del fileten i 4 stykker. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir. Drys brødkrummen over fiskestykkerne i et jævnt lag og dryp med olivenolie. Bag fisken i den 225 grader varme ovn i ca. 13 min.
Kommentarer og forslag til opskriften