by Chef Michel Michaud
Det er en fornøjelse at kunne præsentere Michel Michauds Påskemenu 2025.
Forret:
Stegt hel hummerhale af sorthummer med hummercreme, yuzu confit, rosa peber, brøndkarse og brøndkarse-emulsion - serveres med signaturbrød
Hovedret:
Torsk “Wellington” af mousseline af perlehøne og spinat. Bagt i sprød butterdej med Michauds signature blanquettesauce mættet med Ikura ørredrogn, dild og purløg dertil små kartofler.
Hvis du synes har set retterne før, så er det helt korrekt, for det er nemlig 2 af Michel Michauds legendariske retter der også indgik i sidste års meget roste Nytårsmenu.
Obs: Menuen sælges efter "Først til mølle" og vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid.
369 kr. pr. kuvert, incl. 2 retters menu & brød
Alt er med - alt er færdiglavet - skal blot lunes og anrettes.
Skagen PåskeMenu 2025 leveres i løbet af natten til Skærtorsdag den 17. april 2025. Bemærk, at der vil blive opkrævet 59 kr. i lev.omkostninger pr. ordre.
Se vejledning, nærings indhold og tjekliste HER > (følger!)
NB: Sidste frist for bestilling er mandag den 14. april kl. 16.00 eller når vi må melde udsolgt.