0

Asparges, rejer & sauce mousseline Kassen

Asparges, rejer & sauce mousseline Kassen, Asparges, rejer & sauce mousseline Kassen
Kun levering fredag uge 21

Grønne og hvide asparges med håndpillede rejer & hestemuleblød sauce mousseline - så blir det sandelig ikke meget bedre! 

Det vælter op af jorden med skønne asparges lige nu - så starter fra maj og indtil Skt. Hans er det bare med at guffe så mange som muligt! Og intet akkompagnerer de lækre asparges bedre end rejer og sauce mousseline - et rent "Match made in heaven".

Så her får du det bedste foråret kan tilbyde af skønne sæsonaktuelle luksusråvarer til et nemt tilberedt måltid med masser af luksoriøse og dekadente lækkerier.

Friske hvide & grønne asparges

- med søkogte og håndpillede rejer, dild og sauce mousseline.

Vælg mellem:

Prøv at drikke en god tysk riesling, gerne halbtrocken eller feinherb dertil…. Åhh - og nyd så englesangen. Alternativt er vine baseret på sauvignon blanc druen også et hit til asparges.

Læs mere
Asparges, rejer & sauce mousseline Kassen 2 pers.
Vælg
Asparges, rejer & sauce mousseline Kassen 2 pers.Asparges, rejer & sauce mousseline Kassen 4 pers.

  • 10 eller 20 stk tykke hvide asparges
  • 1 eller 2 bundter grønne asparges 
  • 225 eller 450 g søkogte håndpillede rejer, MSC
  • 1 bundt dild
  • 1 glas hollandaise sauce
  • 100 eller 200 ml piskefløde
  • 1 citron
Læs mere

Læs mere

Læs mere

Skagenfoods udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet og fryses straks derefter ind - hvorefter de bliver håndpillet for derefter af blive lagt på lage. Kvalitet der bare smager godt!

MSC & bæredygtig fangst

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede. Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

Hollandaise sauce - med rigtigt smør og æg
Saucen kan spises kold direkte fra køleskabet, ved stuetemperatur eller lun. Husk at en ægte hollandaise ikke må varmes op til mere end 60 grader, ellers vil saucen skille. Lun saucen forsigtigt i et vandbad eller under konstant omrøring ved svag varme i en kasserolle.

Læs mere

Ingredienser:

Rejer i lage

Ingredienser: Skaldyr - se låget. Lage af vand, mineral salt surhedregulerende midler (E331, E330), konserveringsmidler
(E211, E202, E262), aroma.

Fangstområde: Fao 21 Nordvestlige Atlanterhav/Fao 27 Nordøstlige Atlanterhav, ved Grønland. Rejerne er håndpillet i Marokko.

Allergener: Kan indeholde spor af bløddyr.

Hollandaise sauce
Ingredienser: 28% Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER* (surhedsregulerendemiddel (mælkesyre)), 28% SMØR*, Rapsolie*, Hvidvinseddike*, Vand, Blomsterhonning*, Salt, Løg*, Hvid peber*.
* = Økologisk. Altid 100% naturligt indhold.
Næringsindhold pr. 100g/ml:
Energi 2,201 kj/534 kcal
Fedt 56 g
heraf mættede fedtsyrer 18 g
Kulhydrat 25 g
heraf sukkerarter 13 g
Protein 45 g
Salt 12 g

Fløde 38%
Ingredienser: Økologisk FLØDE 38%
Næringsindhold pr. 100g/ml:
Energi 1496kj/363 kcal
Fedt 38 g
heraf mættede fedtsyrer 24 g
Kulhydrat 3,2 g
heraf sukkerarter 3,2 g
Kostfibre 0 g
Protein 2,1 g
Salt 0,07 g

Allergener:

Æggeblomme

Fløde

Smør

Læs mere
Indhold til hhv. 2 el. 4 personer:

  • 10 eller 20 stk tykke hvide asparges
  • 1 eller 2 bundter grønne asparges 
  • 225 eller 450 g søkogte håndpillede rejer, MSC
  • 1 bundt dild
  • 1 glas hollandaise sauce
  • 100 eller 200 ml piskefløde
  • 1 citron
Sådan ordner du de hvide asparges:

Sådan ordner du de grønne asparges:

Om vores rejer & hollandaisesaucen

Skagenfoods udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet og fryses straks derefter ind - hvorefter de bliver håndpillet for derefter af blive lagt på lage. Kvalitet der bare smager godt!

MSC & bæredygtig fangst

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede. Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

Hollandaise sauce - med rigtigt smør og æg
Saucen kan spises kold direkte fra køleskabet, ved stuetemperatur eller lun. Husk at en ægte hollandaise ikke må varmes op til mere end 60 grader, ellers vil saucen skille. Lun saucen forsigtigt i et vandbad eller under konstant omrøring ved svag varme i en kasserolle.

Produktinformationer

Ingredienser:

Rejer i lage

Ingredienser: Skaldyr - se låget. Lage af vand, mineral salt surhedregulerende midler (E331, E330), konserveringsmidler
(E211, E202, E262), aroma.

Fangstområde: Fao 21 Nordvestlige Atlanterhav/Fao 27 Nordøstlige Atlanterhav, ved Grønland. Rejerne er håndpillet i Marokko.

Allergener: Kan indeholde spor af bløddyr.

Hollandaise sauce
Ingredienser: 28% Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER* (surhedsregulerendemiddel (mælkesyre)), 28% SMØR*, Rapsolie*, Hvidvinseddike*, Vand, Blomsterhonning*, Salt, Løg*, Hvid peber*.
* = Økologisk. Altid 100% naturligt indhold.
Næringsindhold pr. 100g/ml:
Energi 2,201 kj/534 kcal
Fedt 56 g
heraf mættede fedtsyrer 18 g
Kulhydrat 25 g
heraf sukkerarter 13 g
Protein 45 g
Salt 12 g

Fløde 38%
Ingredienser: Økologisk FLØDE 38%
Næringsindhold pr. 100g/ml:
Energi 1496kj/363 kcal
Fedt 38 g
heraf mættede fedtsyrer 24 g
Kulhydrat 3,2 g
heraf sukkerarter 3,2 g
Kostfibre 0 g
Protein 2,1 g
Salt 0,07 g

Allergener:

Æggeblomme

Fløde

Smør