Belgisk nationalret
Der er ikke mange ting der spiller bedre med hinanden end denne Belgiske og Nordfranske klassiker! Moules marinières med sprøde fritter - og en god aïoli at dyppe i.
VIDEO: Rensning af blåmuslinger >
VIDEO: Tilberedning af blåmuslinger >
Indeholder:
- 2 x 1 kg friske ØKO/MSC varkumpakkede blåmuslinger (Mytilus edulis)
- 4 stk. skalotteløg/zittauerløg (EG)
- 1 fed hvidløg (ES)
- 1 flaske 2022 Pinot Blanc, Paul Kubler "Les Panetiers", Alsace
- Krydderiblanding fra ASA (laurbærblade, korianderfrø og sort peber)
- Frisk timian (DK)
- 2,5 dl piskefløde
- Bredbladet persille (DK)
- 6 store kartofler (GB)
- 1 glas Princip aioli
Passer til 2-3 pers. som hovedret el. 4-5 pers. som forret.
Sådan tjekker du muslingerne: Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl derefter muslingerne i koldt vand. Se evt. videoen nedenfor.
Læs mere
379 kr.