0

Frugt & Grønt

Æble Kassen

De nye æbler er fantastiske. Sprøde, saftige, søde og med et lille syrligt bid. Vi prioriterer de mange sorter af danske æbler, men årets æblesæson er meget beskeden og derfor er vi også nødt til at bruge de bedste udenlandske æbler.

Frugt Kassen

Perfekt til lækre og friske mellemmåltider eller som supplement til madpakken.

DK Kassen

Smagfulde økologiske grøntsager, udelukkende fra danske avlere. Hver uge fyldes kassen med friske lækkerier som nye kartofler, salater, gulerødder osv. Og kun fra danske økologiske avlere.

Frugt & Grønt Kassen

Kassen er sammensat af forskellige frugter og grøntsager, med fokus på de danske produkter når dette er muligt, krydret med de bedste varer fra udlandet.

Pink grape

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? De er helt fantastiske til saft og som ingrediens i en salat.

Frugt & Snack Kassen

Til gode mellemmåltider og madpakken. 6 forskellige frugt el. grøntsnacks, fordelt på 2-4 slags frugt og 2-4 slags grønt som varierer fra uge til uge.

Frugt & Snack Kassen XL

Til gode mellemmåltider og madpakken. 7 forskellige frugt el. grøntsnacks, fordelt på 4-5 slags frugt og 2-3 slags grønt som varierer fra uge til uge.

Avokado

Avokadoer smager skønt. Få 1 kg lækre øko avokadoer leveret sammen med dine andre varer.

Vis flere produkter