0

Frugt & Grønt

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

Pink grape

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? De er helt fantastiske til saft og som ingrediens i en salat.

Citron Kassen

Citroner er en frugt som kan bruges til rigtig mange ting og er uundværlig i et køkken. De kan både bruges i forskellige lemonader, som tilbehør på frokostbordet og i mange retter. Friske citroner er fyldt med vitaminer, de indeholder nemlig en kombination af både B-, C- og E-vitamin.

Æble Kassen

De nye æbler er fantastiske. Sprøde, saftige, søde og med et lille syrligt bid. Vi prioriterer de mange sorter af danske æbler, men årets æblesæson er meget beskeden og derfor er vi også nødt til at bruge de bedste udenlandske æbler.

Avokado

Avokadoer smager skønt. Få 1 kg lækre øko avokadoer leveret sammen med dine andre varer.

Frugt Kassen

Perfekt til lækre og friske mellemmåltider eller som supplement til madpakken.

DK Kassen

Smagfulde økologiske grøntsager, udelukkende fra danske avlere. Hver uge fyldes kassen med friske lækkerier som nye kartofler, salater, gulerødder osv. Og kun fra danske økologiske avlere.

Frugt & Grønt Kassen

Kassen er sammensat af forskellige frugter og grøntsager, med fokus på de danske produkter når dette er muligt, krydret med de bedste varer fra udlandet.

Vis flere produkter