De danske farvande byder på mange typer af fisk og vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan. For at hjælpe på overblikket kan de inddeles i grupper. I opskrifter vil det ofte være muligt at erstatte én fisketype med en anden fra samme gruppe.
Hvilling, kuller, kulmule, lange, lys/mørk sej, torsk, rødfisk, knurhane
Hellefisk, helleflynder, ising, pighvar, rødspætte, rødtunge, skrubbe, skærising, slethvar, søtunge
Guldlaks, laks, ørred
Havkat, havtaske, hornfisk, gedde, makrel, pighaj, sild, sildehaj, stenbider, tun, ål, ålekvabbe
Hummer, jomfruhummer, krabbe, reje
Blæksprutte, blåmusling, kammusling, østers
Gode og nemme opskrifter - kombineret med førsteklasses frisk fisk er hemmeligheden for at få børn til at elske fisk.
Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser