LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min.
LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min.
Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen.
Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer:
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.
Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.
Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.
Gulerødder (IT) (Kl.l), kartofler (EG) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), mynte (POR) (Kl.l), ærter (frost), tikka masala curry paste og yoghurt naturel
Porrer (ES) (Kl.l), ramsløg (DK) (Kl.l), persille (POR) (Kl.l), parmesan og risottoris
Salat (NL) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), græskarkerner, svampesovs, ris og sous vide oksekød
Courgette (ES), spinat (IT), peberfrugter (NL), hvidløg (ES), timian (POR), mornay sovs og gnocchi
Grønne asparges (IT/ES), spidskål (ES), løg (ES), fløde og ris
Gulerødder (IT), agurk (DK), salatmix (IT), koriander (POR), nam pla, saté krydder, nudler og sous vide grisenakke
Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen.
Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer:
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.
Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.
Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.
Gulerødder (IT) (Kl.l), kartofler (EG) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), mynte (POR) (Kl.l), ærter (frost), tikka masala curry paste og yoghurt naturel
Porrer (ES) (Kl.l), ramsløg (DK) (Kl.l), persille (POR) (Kl.l), parmesan og risottoris
Salat (NL) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), græskarkerner, svampesovs, ris og sous vide oksekød
Courgette (ES), spinat (IT), peberfrugter (NL), hvidløg (ES), timian (POR), mornay sovs og gnocchi
Grønne asparges (IT/ES), spidskål (ES), løg (ES), fløde og ris
Gulerødder (IT), agurk (DK), salatmix (IT), koriander (POR), nam pla, saté krydder, nudler og sous vide grisenakke