0

Lyn Måltidskassen

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
3
4
5
Antal dage
3

LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min.

2 pers. / 3 dage om ugen Rediger
Bekræft
77 kr. pr. kuvert
461 kr.
Inkl. fragt
Lyn Måltidskassen, MåltidsKasser

LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min. 

  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Uge 15

Hvilling/lyssejfilet med skind (Merlangius merlangus/Pollachius pollachius )

Peberfrugt (ES) (Kl.ll), agurk (DK) (Kl.l), rødløg (EG) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), persille (IT) (Kl.ll), baba ganoush krydderi og couscous

Fiskedeller

Porrer (NL) (Kl.l), kartofler (EG) (Kl.l), dild (DK) (Kl.l), fløde, dijon sennep og Skagenfood fiskefrikadeller

Sous vide svinekød

Ananas (CR) (Kl.l), lime (PE) (Kl.l), ingefær (PE) (Kl.l), peberfrugt (ES) (Kl.ll), mynte (DK) (Kl.l), hoisin sauce, ris og sous vide svinenakke

Uge 16

Torskeloins uden skind (Gadus Morhua)

Agurk (DK), salat (ES), sesamolie, sesamfrø, brun miso og nudler

Hakket oksekød

Tomater (ES), iceberg (ES), fajita seasoning, chili beans (dåse), farmhouse cheddar, creme frisk og majs tortillas

Koteletter

Spinat (IT), hvidløg (ES), timian (DK), persille (DK), kartofler (DK) og flødeost

Kassen indeholder
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Ugens indhold