0

Lyn Måltidskassen

Lyn Måltidskassen, MåltidsKasser
HURTIGT, LÆKKERT & VARIERET

LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min. 

Pers. Dage Tilberedningstid Pris Extra
2 3 Ca. 30 min 461 kr. / 77 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 30 min 510 kr. / 85 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
3 3 Ca. 30 min 535 kr. / 59 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 30 min 586 kr. / 65 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
4 3 Ca. 30 min 603 kr. / 50 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 30 min 692 kr. / 58 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
5 3 Ca. 30 min 704 kr. / 47 kr. pr. kuvert.
Bestil
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Her har du mulighed for at tilvælge en frugtpose, som indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Uge 38

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK) (Kl.l), rasp, bacon, bechamelsause og rigatoni

Hakket oksekød

Søde kartofler (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), hakkede tomater (dåse) og fløde

Koteletter

Æbler (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), bouillon og ris

Uge 39

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (DK), citron (CH), persille (DK) og bechamelsauce

Hakket grisekød

Tomater (NL), løg (DK), hvidløg (ES), rasp, porchetta krydderi, parmesan og spaghetti

Oksekød i tynde skiver

Peberfrugter (NL), squash (DK), grøn thai karrysovs, peanuts og ris

Kassen indeholder
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Her har du mulighed for at tilvælge en frugtpose, som indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Ugens indhold

Uge 38

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK) (Kl.l), rasp, bacon, bechamelsause og rigatoni

Hakket oksekød

Søde kartofler (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), hakkede tomater (dåse) og fløde

Koteletter

Æbler (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), bouillon og ris

Uge 39

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (DK), citron (CH), persille (DK) og bechamelsauce

Hakket grisekød

Tomater (NL), løg (DK), hvidløg (ES), rasp, porchetta krydderi, parmesan og spaghetti

Oksekød i tynde skiver

Peberfrugter (NL), squash (DK), grøn thai karrysovs, peanuts og ris