LynKassen by Louisa Lorang

Du har valgt LynKassen by Louisa Lorang

Antal personer
2
3
4
5
Antal dage
3
4
LynKassen by Louisa Lorang, 3 dage/2 pers.-
Rediger
Bekræft
87 kr. pr. kuvert
523 kr.
Inkl. gratis fragt
LynKassen by Louisa Lorang, MåltidsKasser

LynKassen by Louisa Lorang er til dig, som ønsker nemme, hurtige og helt uimodståelige hverdagsretter med et tvist af kærlighed fra den store verden. Louisa elsker at lave god mad til hele familien. Kassen indeholder fisk- og kødretter - og altid med en masse lækre grøntsager.

I måltidskassen får du masser af økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

  • 3 eller 4 måltider med fisk, kød eller fjerkræ
  • Ca. 30 min. tilberedning (Tidsangivelse er beregnet ved 2 pers.)
  • 140 g fisk pr. person (ASC laks 130 g) og min 130 g kød eller fjerkræ pr. person (sous vide kød 120 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande.
  • Okse-og grisekød er økologisk og dansk. Kylling er dansk og fra friland med 3 hjerter eller fra Hopballe med 2 hjerter.
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende opskrifter udviklet af Louisa Lorang
  • Fås til 2-5 personer i 3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer: Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

LynKassens retter er udviklet af Louisa Lorang

Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.

Louisa L

Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.

Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.

Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.

Se mere om Louisa her

Uge 4

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Tomater på stilk (ES) (Kl.l), chili (ES) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), sorte bønner, taco krydderi, tortilla hvede wraps og creme fraiche 18 %

Næringsinfo

Hele kyllingelår

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), bredbladet persille (IT) (Kl.l), harissapaste og græsk yoghurt 10%

Næringsinfo

Pizza

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hvidløg (ES) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l.), hjertesalat (ES) (Kl.l), pizzadej på surdej, tomatpassata, tørret oregano, pepperoni, mandler og frisk mozzarella

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rødløg (NL) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (ES) (Kl.l), belugalinser, za´atar, pitabrød og yoghurt 3,5 %

Næringsinfo

Uge 5

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus) / Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), kruspersille (IT) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), rucola (IT) (Kl.l), mandler og sødmælk

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hvidløg (ES) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), hjertesalat (ES) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), surdejs-pizzadej, kofta kebab-krydderi, yoghurt 3,5%, tahin og za'atar-krydderi

Næringsinfo

Kotelet

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), purløg (ES) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), æble (DK) (Kl.l), timian (ES) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), appelsin (ES) (Kl.l), creme fraiche 18% og valnøddekerner

Næringsinfo

Italienske kødboller

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Basilikum (DK) (Kl.l), spaghetti, parmesan og oksekødboller i tomatsauce

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 3 eller 4 måltider med fisk, kød eller fjerkræ
  • Ca. 30 min. tilberedning (Tidsangivelse er beregnet ved 2 pers.)
  • 140 g fisk pr. person (ASC laks 130 g) og min 130 g kød eller fjerkræ pr. person (sous vide kød 120 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande.
  • Okse-og grisekød er økologisk og dansk. Kylling er dansk og fra friland med 3 hjerter eller fra Hopballe med 2 hjerter.
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende opskrifter udviklet af Louisa Lorang
  • Fås til 2-5 personer i 3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer: Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Kokken

LynKassens retter er udviklet af Louisa Lorang

Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.

Louisa L

Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.

Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.

Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.

Se mere om Louisa her

Ugens indhold

Uge 4

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Tomater på stilk (ES) (Kl.l), chili (ES) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), sorte bønner, taco krydderi, tortilla hvede wraps og creme fraiche 18 %

Næringsinfo

Hele kyllingelår

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), bredbladet persille (IT) (Kl.l), harissapaste og græsk yoghurt 10%

Næringsinfo

Pizza

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hvidløg (ES) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l.), hjertesalat (ES) (Kl.l), pizzadej på surdej, tomatpassata, tørret oregano, pepperoni, mandler og frisk mozzarella

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rødløg (NL) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (ES) (Kl.l), belugalinser, za´atar, pitabrød og yoghurt 3,5 %

Næringsinfo

Uge 5

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus) / Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), kruspersille (IT) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), rucola (IT) (Kl.l), mandler og sødmælk

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hvidløg (ES) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), hjertesalat (ES) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), surdejs-pizzadej, kofta kebab-krydderi, yoghurt 3,5%, tahin og za'atar-krydderi

Næringsinfo

Kotelet

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), purløg (ES) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), æble (DK) (Kl.l), timian (ES) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), appelsin (ES) (Kl.l), creme fraiche 18% og valnøddekerner

Næringsinfo

Italienske kødboller

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Basilikum (DK) (Kl.l), spaghetti, parmesan og oksekødboller i tomatsauce

Næringsinfo