LynKassen by Louisa Lorang er nemme, hurtige og helt uimodståelige opskrifter. Louisa elsker at lave god mad til hele familien. Det er hverdagsretter med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til. Der varieres mellem fisk, kød og fjerkræ, og altid med en masse lækre grøntsager. Kassens retter har en tilberedningstid på 20-30 min.
Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen.
Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer: Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
LynKassens retter er udviklet af Louisa Lorang
Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.
Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.
Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.
Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.
Se mere om Louisa her
Kartofler (ES) (Kl.l), grønne asparges (DK) (Kl.l), sommerkål (ES) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), citron (ÍT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), æg, rasp og ærter (frost)
Løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (DK) (Kl.l), babyspinat (IT) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), basmatiris, ras-el-hanout krydderi, madras-karry, hakkede tomater og yoghurt naturel
Kartofler (ES) (Kl.l), rosmarin (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), oregano (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), sommerkål (ES) (Kl.l), surdejs-pizzadej, ricotta og bacon
Løg (DK) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), hjertesalater (DK) (Kl.l), rød chilipeber (NL) (Kl.l), limefrugt (GT) (Kl.l), sorte bønner, tortilla hvede wraps, røget farmhouse cheddar og creme fraiche 18%
Bagekartofler, hvidløg, citron, fennikel, salat, mynte, ærter (frost), græsk yoghurt 10% og rasp
Hvidløg, rødløg, bredbladet persille, citron, agurk, tomat, rød peberfrugt, kikærter, tahin og pita/somun
Sommerkål, nektariner, forårsløg, agurk, limefrugt, jasminris, fiskesauce, peanutbutter, rød karrypasta og kokosmælk
Bredbladet persille, bruge mark-champignons, hvidløg, penne pasta og ungarske kødboller
Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen.
Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer: Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
LynKassens retter er udviklet af Louisa Lorang
Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.
Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.
Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.
Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.
Se mere om Louisa her
Kartofler (ES) (Kl.l), grønne asparges (DK) (Kl.l), sommerkål (ES) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), citron (ÍT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), æg, rasp og ærter (frost)
Løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (DK) (Kl.l), babyspinat (IT) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), basmatiris, ras-el-hanout krydderi, madras-karry, hakkede tomater og yoghurt naturel
Kartofler (ES) (Kl.l), rosmarin (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), oregano (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), sommerkål (ES) (Kl.l), surdejs-pizzadej, ricotta og bacon
Løg (DK) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), hjertesalater (DK) (Kl.l), rød chilipeber (NL) (Kl.l), limefrugt (GT) (Kl.l), sorte bønner, tortilla hvede wraps, røget farmhouse cheddar og creme fraiche 18%
Bagekartofler, hvidløg, citron, fennikel, salat, mynte, ærter (frost), græsk yoghurt 10% og rasp
Hvidløg, rødløg, bredbladet persille, citron, agurk, tomat, rød peberfrugt, kikærter, tahin og pita/somun
Sommerkål, nektariner, forårsløg, agurk, limefrugt, jasminris, fiskesauce, peanutbutter, rød karrypasta og kokosmælk
Bredbladet persille, bruge mark-champignons, hvidløg, penne pasta og ungarske kødboller