0

LynKassen by Louisa Lorang

Du har valgt LynKassen by Louisa Lorang

Antal personer
2
3
4
5
Antal dage
3
LynKassen by Louisa Lorang, 3 dage/2 pers.-
Rediger
Bekræft
87 kr. pr. kuvert
523 kr.
Inkl. gratis fragt
LynKassen by Louisa Lorang, MåltidsKasser

NYHED: LynKassen by Louisa Lorang er nemme, hurtige og helt uimodståelige opskrifter. Louisa elsker at lave god mad til hele familien. Det er hverdagsretter med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til. Der varieres mellem fisk, kød og fjerkræ, og altid med en masse lækre grøntsager. Kassens retter har en tilberedningstid på 20-30 min.

  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ. Enkelte uger kan kassen indeholde en vegetarret.
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 20-30 min. tilberedning
  • Økologiske grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • 140 g frisk fisk pr. pers. (ASC laks dog 130 g)
  • 130 g kød el. fjerkræ pr. pers. (Sous Vide kød dog 120 g)
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer: Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

LynKassens retter er udviklet af Louisa Lorang

Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.

Louisa L

Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.

Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.

Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.

Se mere om Louisa her

Uge 5

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Citron, hvidløg, skalotteløg, palmekål, perlebyg, ricotta og mandler

Næringsinfo

Skinkekød i strimler

Mynte, koriander, forårsløg, spidskål, limefrugt, agurk, nudler, five spice-krydderi og sur-sød chilisauce

Næringsinfo

Hakket oksekød

Hjertesalat, mynte, koriander, agurk, limefrugt, grøn chilipeber, skalotteløg, forårsløg, spidskål, hvidløg, jasminris, nam pla (fiskesauce) og tamari/soya

Næringsinfo

Uge 6

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Kartofler (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), mynte (ES) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), limefrugt (BR) (Kl.l), mandler og creme fraiche 18%

Næringsinfo

Kylling i strimler

Løg (NL) (Kl.l), avokado (Hass) (ES) (Kl.l), koriander (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (ES) (Kl.l), limefrugt (BR) (Kl.l), rød chilipeber (ES) (Kl.l), hjertesalat (ES) (Kl.l), fajita krydderi, tortilla hvedewraps og yoghurt 3,5%

Næringsinfo

Ravioli

Brune mark-champignons (DK/NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), tomater (ES) (Kl.l), timian (ES) (Kl.l), salat Rucola (IT) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), grønne bønner (EGY) (Kl.l) og fløde 38%

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ. Enkelte uger kan kassen indeholde en vegetarret.
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 20-30 min. tilberedning
  • Økologiske grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • 140 g frisk fisk pr. pers. (ASC laks dog 130 g)
  • 130 g kød el. fjerkræ pr. pers. (Sous Vide kød dog 120 g)
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer: Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

LynKassens retter er udviklet af Louisa Lorang

Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.

Louisa L

Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.

Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.

Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.

Se mere om Louisa her

Ugens indhold

Uge 5

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Citron, hvidløg, skalotteløg, palmekål, perlebyg, ricotta og mandler

Næringsinfo

Skinkekød i strimler

Mynte, koriander, forårsløg, spidskål, limefrugt, agurk, nudler, five spice-krydderi og sur-sød chilisauce

Næringsinfo

Hakket oksekød

Hjertesalat, mynte, koriander, agurk, limefrugt, grøn chilipeber, skalotteløg, forårsløg, spidskål, hvidløg, jasminris, nam pla (fiskesauce) og tamari/soya

Næringsinfo

Uge 6

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Kartofler (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), mynte (ES) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), limefrugt (BR) (Kl.l), mandler og creme fraiche 18%

Næringsinfo

Kylling i strimler

Løg (NL) (Kl.l), avokado (Hass) (ES) (Kl.l), koriander (ES) (Kl.l), cherry- eller blommetomater (ES) (Kl.l), limefrugt (BR) (Kl.l), rød chilipeber (ES) (Kl.l), hjertesalat (ES) (Kl.l), fajita krydderi, tortilla hvedewraps og yoghurt 3,5%

Næringsinfo

Ravioli

Brune mark-champignons (DK/NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), tomater (ES) (Kl.l), timian (ES) (Kl.l), salat Rucola (IT) (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), løg (NL) (Kl.l), grønne bønner (EGY) (Kl.l) og fløde 38%

Næringsinfo