0

LynKassen

LynKassen
HURTIGT, LÆKKERT & VARIERET

LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min. 

Pers. Dage Tilberedningstid Pris Extra
2 3 Ca. 30 min 461 kr. / 77 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 30 min 510 kr. / 85 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
3 3 Ca. 30 min 535 kr. / 59 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 30 min 586 kr. / 65 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
4 3 Ca. 30 min 603 kr. / 50 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 30 min 692 kr. / 58 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
5 3 Ca. 30 min 704 kr. / 47 kr. pr. kuvert.
Bestil
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Her har du mulighed for at tilvælge en frugtpose, som indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Uge 29

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Agurk (DK) (Kl.l), peberfrugter (ES) (Kl.l), paprika, parmesan, Skagenfood tomatsugo og pasta

Kyllingelår med skind

Spidskål (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), løg (EG) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), yoghurt, rasp, coleslaw krydderi og pitabrød

Chorizo pølser

Rosmarin (DK) (Kl.l), courgetter (DK) (Kl.l), salat (DK) (Kl.l), creme fraiche, pizzakugler og chorizo

Uge 30

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (DK), courgetter (DK), tomater (DK), salat (DK), fløde, rasp og sennep

Hakket oksekød

Gulerødder (DK), mynte (DK), citron (ES), ras el hanout, cashewnødder, tørrede abrikoser, græsk yoghurt og grov bulgur

Bacongrillpølser

Tomater (DK), squash (DK), hvidløg (ES), løg (DK), timian (NL), Skagen secret krydderi, puy linser og bacongrillpølser

Kassen indeholder
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Her har du mulighed for at tilvælge en frugtpose, som indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Ugens indhold

Uge 29

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Agurk (DK) (Kl.l), peberfrugter (ES) (Kl.l), paprika, parmesan, Skagenfood tomatsugo og pasta

Kyllingelår med skind

Spidskål (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), løg (EG) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), yoghurt, rasp, coleslaw krydderi og pitabrød

Chorizo pølser

Rosmarin (DK) (Kl.l), courgetter (DK) (Kl.l), salat (DK) (Kl.l), creme fraiche, pizzakugler og chorizo

Uge 30

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (DK), courgetter (DK), tomater (DK), salat (DK), fløde, rasp og sennep

Hakket oksekød

Gulerødder (DK), mynte (DK), citron (ES), ras el hanout, cashewnødder, tørrede abrikoser, græsk yoghurt og grov bulgur

Bacongrillpølser

Tomater (DK), squash (DK), hvidløg (ES), løg (DK), timian (NL), Skagen secret krydderi, puy linser og bacongrillpølser