0

Lyn Måltidskassen

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
3
4
5
Antal dage
3

LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min.

2 pers. / 3 dage om ugen Rediger
Bekræft
77 kr. pr. kuvert
461 kr.
Inkl. fragt
Lyn Måltidskassen, MåltidsKasser

LynKassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, og med en tilberedningstid på ca. 30 min. 

  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Uge 28

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Mango (BF) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rødløg (EG) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), salat (DK) (Kl.l), mynte (IL) (Kl.l) og majs tortillas

Næringsinfo

Hakket oksekød

Snackpeber (NL) (Kl.l), tomater (NL/DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), forårsløg (DK) (Kl.l), basilikum (FR) (Kl.l), urtebouillion, bacon og trofie

Næringsinfo

Kyllingelår

Kartofler (DK) (Kl.l), brede bønner (ES) (Kl.l), dild (IL) (Kl.l), løg (EG) (Kl.l) og fløde

Næringsinfo

Uge 29

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Kartofler (DK), forårsløg (DK), radiser (DK), grønne bønner (ES), citron (ZA) og estragon (FR)

Oksepølser

Majskolber (ES), tomater (DK), løg (EG), lime (MX), tang chili, Kota og ris

Næringsinfo

Koteletter

Spinat (NL), tomater (DK), porchetta krydderi, flødeost naturel og Orecchiette

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Altid 150 g frisk fisk og Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Ugens indhold

Uge 28

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Mango (BF) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rødløg (EG) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), salat (DK) (Kl.l), mynte (IL) (Kl.l) og majs tortillas

Næringsinfo

Hakket oksekød

Snackpeber (NL) (Kl.l), tomater (NL/DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), forårsløg (DK) (Kl.l), basilikum (FR) (Kl.l), urtebouillion, bacon og trofie

Næringsinfo

Kyllingelår

Kartofler (DK) (Kl.l), brede bønner (ES) (Kl.l), dild (IL) (Kl.l), løg (EG) (Kl.l) og fløde

Næringsinfo

Uge 29

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Kartofler (DK), forårsløg (DK), radiser (DK), grønne bønner (ES), citron (ZA) og estragon (FR)

Oksepølser

Majskolber (ES), tomater (DK), løg (EG), lime (MX), tang chili, Kota og ris

Næringsinfo

Koteletter

Spinat (NL), tomater (DK), porchetta krydderi, flødeost naturel og Orecchiette

Næringsinfo