LynKassen by Louisa Lorang

Du har valgt LynKassen by Louisa Lorang

Antal personer
2
3
4
5
Antal dage
3
4
LynKassen by Louisa Lorang, 3 dage/2 pers.-
Rediger
Bekræft
87 kr. pr. kuvert
523 kr.
Inkl. gratis fragt
LynKassen by Louisa Lorang, MåltidsKasser

LynKassen by Louisa Lorang er til dig, som ønsker nemme, hurtige og helt uimodståelige hverdagsretter med et tvist af kærlighed fra den store verden. Louisa elsker at lave god mad til hele familien. Kassen indeholder fisk- og kødretter - og altid med en masse lækre grøntsager.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

  • 3 eller 4 måltider med fisk, kød eller fjerkræ
  • Ca. 30 min. tilberedning (Tidsangivelse er beregnet ved 2 pers.)
  • 140 g fisk pr. person (ASC laks 130 g) og min 130 g kød eller fjerkræ pr. person (sous vide kød 120 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende opskrifter udviklet af Louisa Lorang
  • Fås til 2-5 personer i 3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer: Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

LynKassens retter er udviklet af Louisa Lorang

Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.

Louisa L

Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.

Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.

Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.

Se mere om Louisa her

Uge 30

Lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius)/mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Små kartofler (DK) (Kl.l), sommerhvidkål (DK) (Kl.l), bladselleri (DK) (Kl.l), røde æbler (ARG) (Kl.l), hjertesalat (DK) (Kl.l), porre (NL) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), dijonsennep, pankorasp og græsk yoghurt 10 %

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), zittauerløg (NL) (Kl.l), squash (DK) (Kl.l), rødt spidskål (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), jasminris, kinesisk five spice og tamari soya sauce

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), zittauerløg (NL) (Kl.l), bladselleri (DK) (Kl.l), rødt spidskål (DK) (Kl.l), avokado (PE) (Kl.l), lime (BR) (Kl.l), quinoa, spidskommen, chipotle, flåede og hakkede tomater og creme fraiche 18 %

Næringsinfo

Bacon

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg (NL) (Kl.l), forårsløg (NL) (Kl.l), mix salater (IT) (Kl.l), tomater på stilk (NL) (Kl.l), rødløg (EG) (Kl.l), bacon i tern, pizzadej på surdej og creme fraiche 38 %

Næringsinfo

Uge 31

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), squash (DK) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), hjertesalat (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), bredbladet persille (DK) (Kl.l), æg og kapers

Næringsinfo

Hakket gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg (NL) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), tomater (NL) (Kl.l), frisk oregano (DK) (Kl.l), kebab-krydderi, surdejs-pizzadej, græsk yoghurt 10% og hvide bønner

Næringsinfo

Kyllingebryst med skind

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), mynte (ES) (Kl.l), salat (DK) (Kl.l), blommer (ES) (Kl.l) , kota-ost og sumak-krydderi

Næringsinfo

Oksekød i strimler

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Sommerkål (DK) (Kl.l), forårsløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), ingefær (CH) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), lime (BR) (Kl.l), jasminris, teriyakisauce og peanuts

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 3 eller 4 måltider med fisk, kød eller fjerkræ
  • Ca. 30 min. tilberedning (Tidsangivelse er beregnet ved 2 pers.)
  • 140 g fisk pr. person (ASC laks 130 g) og min 130 g kød eller fjerkræ pr. person (sous vide kød 120 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende opskrifter udviklet af Louisa Lorang
  • Fås til 2-5 personer i 3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også være konventionelt produceret kød i LynKassen. 

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer: Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie. 

Kokken

LynKassens retter er udviklet af Louisa Lorang

Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.

Louisa L

Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.

Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.

Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.

Se mere om Louisa her

Ugens indhold

Uge 30

Lyssejfilet uden skind (Pollachius pollachius)/mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Små kartofler (DK) (Kl.l), sommerhvidkål (DK) (Kl.l), bladselleri (DK) (Kl.l), røde æbler (ARG) (Kl.l), hjertesalat (DK) (Kl.l), porre (NL) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), dijonsennep, pankorasp og græsk yoghurt 10 %

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), zittauerløg (NL) (Kl.l), squash (DK) (Kl.l), rødt spidskål (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), jasminris, kinesisk five spice og tamari soya sauce

Næringsinfo

Kyllingebryst

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), zittauerløg (NL) (Kl.l), bladselleri (DK) (Kl.l), rødt spidskål (DK) (Kl.l), avokado (PE) (Kl.l), lime (BR) (Kl.l), quinoa, spidskommen, chipotle, flåede og hakkede tomater og creme fraiche 18 %

Næringsinfo

Bacon

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg (NL) (Kl.l), forårsløg (NL) (Kl.l), mix salater (IT) (Kl.l), tomater på stilk (NL) (Kl.l), rødløg (EG) (Kl.l), bacon i tern, pizzadej på surdej og creme fraiche 38 %

Næringsinfo

Uge 31

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), squash (DK) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), hjertesalat (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), bredbladet persille (DK) (Kl.l), æg og kapers

Næringsinfo

Hakket gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Løg (NL) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), tomater (NL) (Kl.l), frisk oregano (DK) (Kl.l), kebab-krydderi, surdejs-pizzadej, græsk yoghurt 10% og hvide bønner

Næringsinfo

Kyllingebryst med skind

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), mynte (ES) (Kl.l), salat (DK) (Kl.l), blommer (ES) (Kl.l) , kota-ost og sumak-krydderi

Næringsinfo

Oksekød i strimler

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Sommerkål (DK) (Kl.l), forårsløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), ingefær (CH) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), lime (BR) (Kl.l), jasminris, teriyakisauce og peanuts

Næringsinfo