Fantastisk nytårsmenu fra smagens mester, Michel Michaud!
For 12. år i træk tilbyder vi en eksklusiv nytårsmenu. I år i samarbejde med den franske mesterkok, det legendariske ikon, kokkenes kok, smagens mester, ja kært barn har mange navne: Michel Michaud.
Michaud er tidligere køkkenchef på bla. Ruths Hotel, Søllerød Kro, Kong Hans Kælder og Falsled Kro. Sammen med vores egen huskok Jacob Dahl har Michaud lavet en helt fantastisk 4 retters nytårsmenu inkl. luksuriøse appetizers, brød, smør & kransekage.
Alt er med - alt er færdiglavet - skal blot lunes og anrettes.
Obs: Menuen sælges efter "Først til mølle" og vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid. De sidste mange år har vi desværre måtte skuffe mange, da vi måtte melde udsolgt meget tidligt.
Menuen koster 699 kr. pr. kuvert
Dette inkluderer snacks & appetizers, 4 retters menu, brød & smør samt kransekage (alt inkl.)
SkagenMenu Nytår 2024 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør i løbet af natten eller formiddagen den 30. december 2024 (senest kl. 12.00).
Bemærk at der vil blive opkrævet 59 kr. i fragtomkostninger pr. ordre.
Sidste frist for afbestilling er 20/12 kl. 12.
Se opskrift/vejledning, indhold og tjekliste HER > (følger)
SkagenMenu Nytår 2024:
Snacks & appetizers:
- Caviar ”Selection Skagenfood” Prunier Classique Baerii med creme fraiche & lune blinis
- Skagenskinke “Grand Cru” med chef Michauds Nicoise oliventapenade
- Vagtelæg med tangmayonnaise med Moutarde de Meaux
- Lune Gougères med Piemonte-hasselnødder, Gruyere og Emmental
Forret:
Stegt hummerhale af sorthummer med hummercreme, yuzu confit, rosa peber, brøndkarse og brøndkarse-emulsion
Suppe:
Karamelliserede kammuslinger med jordskokkepurésuppe, sprøde jordskokkechips, trøffelreduktion med masser af sorte vintertrøfler (Tuber Melanosporum) og shizo
Hovedret:
Torsk “Wellington” af mousseline af perlehøne og spinat. Bagt i sprød butterdej med Michauds signature blanquettesauce mættet med Ikura ørredrogn, dild og purløg
Dessert:
Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavarois med Praline Feuilletine og mandel krokant dertil saltkaramel samt passionsfrugt-coulis med Cointreau
Brød & smør:
Surdejsbrød og gammeldags kærnet smør lavet på det prisvindende Aabybro mejeri
Midnat:
Klassisk kransekage bagt på økologiske mandler
Se opskrift/vejledning, indhold og tjekliste HER > (følger)