0

SkagenMenu Nytår 2024

SkagenMenu Nytår 2024, SkagenMenu Nytår 2024
Kun levering mandag uge 1
Min. holdbarhed: Skal spises inden 1/1 2025

Fantastisk nytårsmenu fra smagens mester, Michel Michaud!

For 12. år i træk tilbyder vi en eksklusiv nytårsmenu. I år i samarbejde med den franske mesterkok, det legendariske ikon, kokkenes kok, smagens mester, ja kært barn har mange navne: Michel Michaud.

Michaud er tidligere køkkenchef på bla. Ruths Hotel, Søllerød Kro, Kong Hans Kælder og Falsled Kro. Sammen med vores egen huskok Jacob Dahl har Michaud lavet en helt fantastisk 4 retters nytårsmenu inkl. luksuriøse appetizers, brød, smør & kransekage.

Alt er med - alt er færdiglavet - skal blot lunes og anrettes.

Obs: Menuen sælges efter "Først til mølle" og vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid. De sidste mange år har vi desværre måtte skuffe mange, da vi måtte melde udsolgt meget tidligt.

Menuen koster 699 kr. pr. kuvert
Dette inkluderer snacks & appetizers, 4 retters menu, brød & smør samt kransekage (alt inkl.)

SkagenMenu Nytår 2024 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør i løbet af natten eller formiddagen den 30. december 2024 (senest kl. 12.00).

Bemærk at der vil blive opkrævet 59 kr. i fragtomkostninger pr. ordre.

Sidste frist for afbestilling er 20/12 kl. 12.

Se opskrift/vejledning, indhold og tjekliste HER > (følger)

SkagenMenu Nytår 2024:

Snacks & appetizers: 

  • Caviar ”Selection Skagenfood” Prunier Classique Baerii med creme fraiche & lune blinis 
  • Skagenskinke “Grand Cru” med chef Michauds Nicoise oliventapenade
  • Vagtelæg med tangmayonnaise med Moutarde de Meaux
  • Lune Gougères med Piemonte-hasselnødder, Gruyere og Emmental

Forret: 
Stegt hummerhale af sorthummer med hummercreme, yuzu confit, rosa peber, brøndkarse og brøndkarse-emulsion 

Suppe: 
Karamelliserede kammuslinger med jordskokkepurésuppe, sprøde jordskokkechips, trøffelreduktion med masser af sorte vintertrøfler (Tuber Melanosporum) og shizo 

Hovedret: 
Torsk “Wellington af mousseline af perlehøne og spinat. Bagt i sprød butterdej med Michauds signature blanquettesauce mættet med Ikura ørredrogn, dild og purløg

Dessert: 
Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavarois med Praline Feuilletine og mandel krokant dertil saltkaramel samt passionsfrugt-coulis med Cointreau

Brød & smør:
Surdejsbrød og gammeldags kærnet smør lavet på det prisvindende Aabybro mejeri

Midnat: 
Klassisk kransekage bagt på økologiske mandler

Se opskrift/vejledning, indhold og tjekliste HER > (følger)

Læs mere
2 pers.
Vælg
2 pers.3 pers.4 pers.6 pers.
1398 kr.
699 kr. pr. kuvert
Min. holdbarhed: Skal spises inden 1/1 2025
2 pers.
Vælg
2 pers.3 pers.4 pers.6 pers.
1398 kr.
699 kr. pr. kuvert

Snacks & appetizers: 

  • Caviar ”Selection Skagenfood” Prunier Classique Baerii med creme fraiche & lune blinis 
  • Skagenskinke “Grand Cru” med chef Michauds Nicoise oliventapenade
  • Vagtelæg med tangmayonnaise med Moutarde de Meaux
  • Lune Gougères med Piemonte-hasselnødder, Gruyere og Emmental

Forret: 

 

Stegt hummerhale af sorthummer med hummercreme, yuzu confit, rosa peber, brøndkarse og brøndkarse-emulsion 

Suppe: 

 

Karamelliserede kammuslinger med jordskokkepurésuppe, sprøde jordskokkechips, trøffelreduktion med masser af sorte vintertrøfler (Tuber Melanosporum) og shizo 

Hovedret: 

 

Torsk “Wellington af mousseline af perlehøne og spinat. Bagt i sprød butterdej med Michauds signature blanquettesauce mættet med Ikura ørredrogn, dild og purløg

Dessert: 

 

Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavarois med Praline Feuilletine og mandel krokant dertil saltkaramel samt passionsfrugt-coulis med Cointreau

/ Brød & smør:
Surdejsbrød og gammeldags kærnet smør lavet på det prisvindende Aabybro mejeri

/ Midnat: 
Klassisk kransekage bagt på økologiske mandler

Læs mere

Nytårsmenuen indeholder ALT du skal bruge. Du skal bare have lidt olie/smør, salt og peber i huset, så er du klar!

Du modtager: 

  • Caviar Skagenfood Classique Baerii   
  • Boghvedeblinis 
  • Cremefraiche 
  • Vagtelæg 
  • Tangmayonnaise 
  • Skagenskinke “Grand Cru” 
  • Oliventapenade  
  • Gougères  
  • Ikura ørredrogn 
  • Stegt hummerhale 
  • Hummercreme  
  • Yuzu confit  
  • Brøndkarse-emulsion
  • Jordskokkepurésuppe
  • Kammuslinger  
  • Tøffelportvinsreduktion 
  •  “Wellington” på torskeryg og perlehøne  
  • Blanquettesauce
  • Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavarois  
  • Saltkaramel  
  • Passionsfrugt-coulis 
  • Smør 

+ en kitkasse med:   

  • Brøndkarse 
  • Dild 
  • Purløg 
  • Shizo karse
  • Kransekage  
  • Rosa peber 
  • Signaturbrød  
  • Sprøde jordskokkechips 
  • Mandel krokant 
Læs mere

Link til vinmenuer følger

Læs mere

Følger

Læs mere

Ingredienser:

Caviar Acipenser Baerii:

Ingredienser: STØRROGN (ACIPENSER BAERII) (FISK), salt, konservering (E285). Kan indeholde spor af fisk.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1039kJ/249 kcal
Fedt 14,2 g
heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrat 4,1 g
heraf sukkerarter 0,17 g
Protein 26,1 g
Salt

3-5 g

 

Vagtelæg:

Ingredienser: Vagtelæg

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 714kJ/172 kcal
Fedt 13 g
heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
Kulhydrat 0,7 g
heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 13 g
Salt

0,34 g

Boghvedeblinis:

Ingredienser: HVEDEMEL (GLUTEN), frisk SØDMÆLK, vand, ÆG fra fritgående høns, koncentreret SMØR (MÆLK), bagepulver (E450, E500), rørsukker, salt, HVEDE stivelse (GLUTEN), SKYR (MÆLK)

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1133kJ/271 kcal
Fedt 13 g
heraf mættede fedtsyrer 7 g
Kulhydrat 30,7 g
heraf sukkerarter 2,8 g
Protein 6,9 g
Salt

1,79 g

 

Creme fraiche 38%:

Ingredienser: Økologisk FLØDE 38% - syrnet med mælkesyrekultur. Ikke homogeniseret. Højpasteuriseret.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1494kJ/363 kcal
Fedt 38 g
heraf mættede fedtsyrer 24 g
Kulhydrat 2,7 g
heraf sukkerarter 2,7 g
Protein 2,5 g
Salt

0,07 g

 

Torskeloins (bør ikke genfryses):

Allergen: FISK
Oprindelsesland: Danmark
Fangstområde: Fao 
Fangstmetode: Garn, trawl
Både: 
Landet: 

Oliventapenade:

Ingredienser: Oliven, olivenolie, hvidløg, kapers, ANSJOS 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1659kJ/396 kcal
Fedt 43 g
heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrat 1,8 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 1,7 g
Salt

0,34 g

 

Tangmayonnaise:

Ingredienser: Rapsolie, ÆG, tang, dijonsennep (SULFITTER, SVOVLDIOXID, SENNEP, HVIDVINSEDDIKE)

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 3359kJ/803 kcal
Fedt 89,6 g
heraf mættede fedtsyrer 6,0 g
Kulhydrat 0,9 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 1,5 g
Salt

1,18 g

 

Gougères:

Ingredienser: ÆG, vand, HVEDEmel, SMØR, GRUYERE, EMMENTALER, salt, MUSKATNØD

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 842kJ/201 kcal
Fedt 14,2 g
heraf mættede fedtsyrer 9,1 g
Kulhydrat 8,8 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 9,2 g
Salt

0,95 g

 

Stegt hummer:

Ingredienser: HUMMER, SMØR saltet, rosmarin, hvidløg

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 539kJ/129 kcal
Fedt 5,6 g
heraf mættede fedtsyrer 3,0 g
Kulhydrat 1,4 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 18,2 g
Salt

1,29 g

 

Hummercreme:

Ingredienser: FLØDE, HUMMER,porre, persillerod, SELLERI, løg, fennikel, hvidløg, timian, xantana (kan indeholde spor af ÆG, GLUTEN, KREBS, FISK, SESAM, SOYA, MÆLK), fennikelfrø, laurbærblade, sort peber, persille, korianderfrø

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 898kJ/215 kcal
Fedt 19,4 g
heraf mættede fedtsyrer 12,1 g
Kulhydrat 2,7 g
heraf sukkerarter 1,9 g
Protein 7,9 g
Salt

0,50 g

 

Yuzu confit:

Ingredienser: Citron, sukker, yuzu

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 686 kJ/164 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 36 g
heraf sukkerarter 36 g
Protein 0,3 g
Salt

0 g

 

Brøndkarse-emulsion:

Ingredienser: Brøndkarse, spinat, planteolie, citron, ÆG, salt, HVIDVINSEDDIKE (SVOVLDIOXID, SULFITTER), SENNEP ((SVOVLDIOXID, SULFITTER), sort peber

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 774kJ/185 kcal
Fedt 18,9 g
heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,4 g
Protein 2,1 g
Salt

2,16 g

 

Jordskokkepuresuppe:

Ingredienser: Jordskokker, FLØDE, SØDMÆLK, løg, salt, hvidløg, sort peber, laurbærblade

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 606 kJ/145 kcal
Fedt 10,9 g
heraf mættede fedtsyrer 6,9 g
Kulhydrat 8,8 g
heraf sukkerarter 3,9 g
Protein 2,4 g
Salt

0,89 g

 

Jordskokkechips:

Ingredienser: Jordskokker, rapsolie, salt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi  1114 kJ/266 kcal
Fedt 23,7 g
heraf mættede fedtsyrer 1,6 g
Kulhydrat 11,4 g
heraf sukkerarter 3,1 g
Protein 1,6 g
Salt

1,14 g

 

Kammuslinger: under opdatering

 

Trøffelportvinsreduktion:

Ingredienser: PORTVIN (SVOVLDIOXID, SULFITTER), RØDVIN (SVOVLDIOXID, SULFITTER), løg, trøffel, timian

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 472 kJ/113 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 7,6 g
heraf sukkerarter 7,1 g
Protein 0,4 g
Salt

0,01 g

 

Wellington af perlehøne:

Ingredienser: BUTTERDEJ (GLUTEN), spinat, TORSK (FISK), kylling, FLØDE, ÆG, salt, sort peber

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1019 kJ/243 kcal
Fedt 15,7 g
heraf mættede fedtsyrer 7,2 g
Kulhydrat 17,6 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 7,8 g
Salt

1,42 g

 

Blanquettesauce:

Ingredienser: FISKEBEN, FLØDE, SMØR, SELLERI, fennikel, NOILLY PRAT (MÆLK, SVOVLDIOXID, SULFITTER), persillerod, løg, hvidvin (SVOVLDIOXID, SULFITTER), porre, persille, hvidløg, salt, timian, korianderfrø, fennikelfrø, sort peber, laurbærblade

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 888 kJ/212 kcal
Fedt 19,2 g
heraf mættede fedtsyrer 12,1 g
Kulhydrat 2,0 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Protein 7,7 g
Salt

0,51 g

 

Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavarosi:

Ingredienser: ÆG, sukker, FLØDE, MANDEL, HASSELNØD, ÆG, gelatine, kartoffelmel, passionsfrugt, vand

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1335 kJ/319 kcal
Fedt 19,2 g
heraf mættede fedtsyrer 5,4 g
Kulhydrat 25,7 g
heraf sukkerarter 21,0 g
Protein 10,6 g
Salt

1,13 g

 

Mandelkrokant:

Ingredienser: MANDEL, sukker, SMØR, HVEDEMEL (GLUTEN), salt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 2225 kJ/532 kcal
Fedt 37,1 g
heraf mættede fedtsyrer 12,2 g
Kulhydrat 36,6 g
heraf sukkerarter 22,5 g
Protein 10,5 g
Salt

0 g

 

Saltkaramel:

Ingredienser: FLØDE, SØDMÆLK, glukose, sukker, SMØR, maldonsalt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1504 kJ/360 kcal
Fedt 22,7 g
heraf mættede fedtsyrer 14,7 g
Kulhydrat 38,2 g
heraf sukkerarter 25,9 g
Protein 1,3 g
Salt

1,05 g

 

Passionsfrugt-coulis:

Ingredienser: Passionsfrugt, sukker

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 589 kJ/141 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 36,2 g
heraf sukkerarter 16,7 g
Protein 1,8 g
Salt

0,06 g

 

Skagenskinke:

Ingredienser: Dansk skinke uden ben. Saltet med havsalt og krydderier. Antioxidant (E300, E301).

Tørret og modnet i mindst 12 måneder. Koldrøget. Efter åbning opbevares Skagen Skinken ved højst 5 grader.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi  1430 kJ/342 kcal
Fedt 26,0 g
heraf mættede fedtsyrer 11,0 g
Kulhydrat 0,5 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 27,0 g
Salt

4,0 g

 

Ørrerogn: 

Ingredienser:Ikura Ørredrogn (Onc. Mykiss, TRR)
Ingredienser: ØRREDROGN, salt, sukker

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 791kJ/188 kcal
Fedt 8,2 g
heraf mættede fedtsyrer 1,5 g
Kulhydrat 2,8 g
heraf sukkerarter <0,5 g
Protein 26 g
Salt

2,3 g

 

Rosa peber: under opdatering

 

Signaturbrød:

Ingredienser: Vand, HVEDEMEL*, FULDKORNSHVEDEMEL* (10,8%), fuldkornshvedesurdej* (vand, FULDKORNSHVEDEMEL*) (8,6%), hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), hørfrø*, lys BYGMALT*, havsalt med jod, gær.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 957kJ/229 kcal
Fedt 1,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 44 g
heraf sukkerarter 1 g
Protein 7,4 g
Salt

0,9 g

 

Gammeldags kærnet smør:

Ingredienser: Pasteuriseret PISKEFLØDE, MÆLKESYREKULTUR, salt, 2% sydesalt, vand.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 2971kJ/710 kcal
Fedt 79,8 g
heraf mættede fedtsyrer 50,9 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 0,5 g
Salt

2,54 g

 

Klassisk kransekage:

Ingredienser: Sukker, MANDLER, vand,
ÆGGEHVIDER, glukosesirup, kartoffelstivelse,
emulgator E322 (soja), naturlig vanillearoma.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1825kJ/434 kcal
Fedt 20 g
heraf mættede fedtsyrer 3,1 g
Kulhydrat 53 g
heraf sukkerarter 50 g
Protein 8,2 g
Salt

0,06 g

 

Læs mere
Menu & billeder:

Snacks & appetizers: 

  • Caviar ”Selection Skagenfood” Prunier Classique Baerii med creme fraiche & lune blinis 
  • Skagenskinke “Grand Cru” med chef Michauds Nicoise oliventapenade
  • Vagtelæg med tangmayonnaise med Moutarde de Meaux
  • Lune Gougères med Piemonte-hasselnødder, Gruyere og Emmental

Forret: 

 

Stegt hummerhale af sorthummer med hummercreme, yuzu confit, rosa peber, brøndkarse og brøndkarse-emulsion 

Suppe: 

 

Karamelliserede kammuslinger med jordskokkepurésuppe, sprøde jordskokkechips, trøffelreduktion med masser af sorte vintertrøfler (Tuber Melanosporum) og shizo 

Hovedret: 

 

Torsk “Wellington af mousseline af perlehøne og spinat. Bagt i sprød butterdej med Michauds signature blanquettesauce mættet med Ikura ørredrogn, dild og purløg

Dessert: 

 

Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavarois med Praline Feuilletine og mandel krokant dertil saltkaramel samt passionsfrugt-coulis med Cointreau

/ Brød & smør:
Surdejsbrød og gammeldags kærnet smør lavet på det prisvindende Aabybro mejeri

/ Midnat: 
Klassisk kransekage bagt på økologiske mandler

Kassens indhold:

Nytårsmenuen indeholder ALT du skal bruge. Du skal bare have lidt olie/smør, salt og peber i huset, så er du klar!

Du modtager: 

  • Caviar Skagenfood Classique Baerii   
  • Boghvedeblinis 
  • Cremefraiche 
  • Vagtelæg 
  • Tangmayonnaise 
  • Skagenskinke “Grand Cru” 
  • Oliventapenade  
  • Gougères  
  • Ikura ørredrogn 
  • Stegt hummerhale 
  • Hummercreme  
  • Yuzu confit  
  • Brøndkarse-emulsion
  • Jordskokkepurésuppe
  • Kammuslinger  
  • Tøffelportvinsreduktion 
  •  “Wellington” på torskeryg og perlehøne  
  • Blanquettesauce
  • Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavarois  
  • Saltkaramel  
  • Passionsfrugt-coulis 
  • Smør 

+ en kitkasse med:   

  • Brøndkarse 
  • Dild 
  • Purløg 
  • Shizo karse
  • Kransekage  
  • Rosa peber 
  • Signaturbrød  
  • Sprøde jordskokkechips 
  • Mandel krokant 
Vinmenu til nytårsmenuen?

Link til vinmenuer følger

Unboxing af nytårsmenuen

Følger

Produktinformationer

Ingredienser:

Caviar Acipenser Baerii:

Ingredienser: STØRROGN (ACIPENSER BAERII) (FISK), salt, konservering (E285). Kan indeholde spor af fisk.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1039kJ/249 kcal
Fedt 14,2 g
heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrat 4,1 g
heraf sukkerarter 0,17 g
Protein 26,1 g
Salt

3-5 g

 

Vagtelæg:

Ingredienser: Vagtelæg

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 714kJ/172 kcal
Fedt 13 g
heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
Kulhydrat 0,7 g
heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 13 g
Salt

0,34 g

Boghvedeblinis:

Ingredienser: HVEDEMEL (GLUTEN), frisk SØDMÆLK, vand, ÆG fra fritgående høns, koncentreret SMØR (MÆLK), bagepulver (E450, E500), rørsukker, salt, HVEDE stivelse (GLUTEN), SKYR (MÆLK)

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1133kJ/271 kcal
Fedt 13 g
heraf mættede fedtsyrer 7 g
Kulhydrat 30,7 g
heraf sukkerarter 2,8 g
Protein 6,9 g
Salt

1,79 g

 

Creme fraiche 38%:

Ingredienser: Økologisk FLØDE 38% - syrnet med mælkesyrekultur. Ikke homogeniseret. Højpasteuriseret.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1494kJ/363 kcal
Fedt 38 g
heraf mættede fedtsyrer 24 g
Kulhydrat 2,7 g
heraf sukkerarter 2,7 g
Protein 2,5 g
Salt

0,07 g

 

Torskeloins (bør ikke genfryses):

Allergen: FISK
Oprindelsesland: Danmark
Fangstområde: Fao 
Fangstmetode: Garn, trawl
Både: 
Landet: 

Oliventapenade:

Ingredienser: Oliven, olivenolie, hvidløg, kapers, ANSJOS 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1659kJ/396 kcal
Fedt 43 g
heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrat 1,8 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 1,7 g
Salt

0,34 g

 

Tangmayonnaise:

Ingredienser: Rapsolie, ÆG, tang, dijonsennep (SULFITTER, SVOVLDIOXID, SENNEP, HVIDVINSEDDIKE)

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 3359kJ/803 kcal
Fedt 89,6 g
heraf mættede fedtsyrer 6,0 g
Kulhydrat 0,9 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 1,5 g
Salt

1,18 g

 

Gougères:

Ingredienser: ÆG, vand, HVEDEmel, SMØR, GRUYERE, EMMENTALER, salt, MUSKATNØD

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 842kJ/201 kcal
Fedt 14,2 g
heraf mættede fedtsyrer 9,1 g
Kulhydrat 8,8 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 9,2 g
Salt

0,95 g

 

Stegt hummer:

Ingredienser: HUMMER, SMØR saltet, rosmarin, hvidløg

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 539kJ/129 kcal
Fedt 5,6 g
heraf mættede fedtsyrer 3,0 g
Kulhydrat 1,4 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 18,2 g
Salt

1,29 g

 

Hummercreme:

Ingredienser: FLØDE, HUMMER,porre, persillerod, SELLERI, løg, fennikel, hvidløg, timian, xantana (kan indeholde spor af ÆG, GLUTEN, KREBS, FISK, SESAM, SOYA, MÆLK), fennikelfrø, laurbærblade, sort peber, persille, korianderfrø

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 898kJ/215 kcal
Fedt 19,4 g
heraf mættede fedtsyrer 12,1 g
Kulhydrat 2,7 g
heraf sukkerarter 1,9 g
Protein 7,9 g
Salt

0,50 g

 

Yuzu confit:

Ingredienser: Citron, sukker, yuzu

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 686 kJ/164 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 36 g
heraf sukkerarter 36 g
Protein 0,3 g
Salt

0 g

 

Brøndkarse-emulsion:

Ingredienser: Brøndkarse, spinat, planteolie, citron, ÆG, salt, HVIDVINSEDDIKE (SVOVLDIOXID, SULFITTER), SENNEP ((SVOVLDIOXID, SULFITTER), sort peber

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 774kJ/185 kcal
Fedt 18,9 g
heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,4 g
Protein 2,1 g
Salt

2,16 g

 

Jordskokkepuresuppe:

Ingredienser: Jordskokker, FLØDE, SØDMÆLK, løg, salt, hvidløg, sort peber, laurbærblade

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 606 kJ/145 kcal
Fedt 10,9 g
heraf mættede fedtsyrer 6,9 g
Kulhydrat 8,8 g
heraf sukkerarter 3,9 g
Protein 2,4 g
Salt

0,89 g

 

Jordskokkechips:

Ingredienser: Jordskokker, rapsolie, salt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi  1114 kJ/266 kcal
Fedt 23,7 g
heraf mættede fedtsyrer 1,6 g
Kulhydrat 11,4 g
heraf sukkerarter 3,1 g
Protein 1,6 g
Salt

1,14 g

 

Kammuslinger: under opdatering

 

Trøffelportvinsreduktion:

Ingredienser: PORTVIN (SVOVLDIOXID, SULFITTER), RØDVIN (SVOVLDIOXID, SULFITTER), løg, trøffel, timian

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 472 kJ/113 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 7,6 g
heraf sukkerarter 7,1 g
Protein 0,4 g
Salt

0,01 g

 

Wellington af perlehøne:

Ingredienser: BUTTERDEJ (GLUTEN), spinat, TORSK (FISK), kylling, FLØDE, ÆG, salt, sort peber

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1019 kJ/243 kcal
Fedt 15,7 g
heraf mættede fedtsyrer 7,2 g
Kulhydrat 17,6 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 7,8 g
Salt

1,42 g

 

Blanquettesauce:

Ingredienser: FISKEBEN, FLØDE, SMØR, SELLERI, fennikel, NOILLY PRAT (MÆLK, SVOVLDIOXID, SULFITTER), persillerod, løg, hvidvin (SVOVLDIOXID, SULFITTER), porre, persille, hvidløg, salt, timian, korianderfrø, fennikelfrø, sort peber, laurbærblade

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 888 kJ/212 kcal
Fedt 19,2 g
heraf mættede fedtsyrer 12,1 g
Kulhydrat 2,0 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Protein 7,7 g
Salt

0,51 g

 

Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavarosi:

Ingredienser: ÆG, sukker, FLØDE, MANDEL, HASSELNØD, ÆG, gelatine, kartoffelmel, passionsfrugt, vand

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1335 kJ/319 kcal
Fedt 19,2 g
heraf mættede fedtsyrer 5,4 g
Kulhydrat 25,7 g
heraf sukkerarter 21,0 g
Protein 10,6 g
Salt

1,13 g

 

Mandelkrokant:

Ingredienser: MANDEL, sukker, SMØR, HVEDEMEL (GLUTEN), salt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 2225 kJ/532 kcal
Fedt 37,1 g
heraf mættede fedtsyrer 12,2 g
Kulhydrat 36,6 g
heraf sukkerarter 22,5 g
Protein 10,5 g
Salt

0 g

 

Saltkaramel:

Ingredienser: FLØDE, SØDMÆLK, glukose, sukker, SMØR, maldonsalt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1504 kJ/360 kcal
Fedt 22,7 g
heraf mættede fedtsyrer 14,7 g
Kulhydrat 38,2 g
heraf sukkerarter 25,9 g
Protein 1,3 g
Salt

1,05 g

 

Passionsfrugt-coulis:

Ingredienser: Passionsfrugt, sukker

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 589 kJ/141 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 36,2 g
heraf sukkerarter 16,7 g
Protein 1,8 g
Salt

0,06 g

 

Skagenskinke:

Ingredienser: Dansk skinke uden ben. Saltet med havsalt og krydderier. Antioxidant (E300, E301).

Tørret og modnet i mindst 12 måneder. Koldrøget. Efter åbning opbevares Skagen Skinken ved højst 5 grader.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi  1430 kJ/342 kcal
Fedt 26,0 g
heraf mættede fedtsyrer 11,0 g
Kulhydrat 0,5 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 27,0 g
Salt

4,0 g

 

Ørrerogn: 

Ingredienser:Ikura Ørredrogn (Onc. Mykiss, TRR)
Ingredienser: ØRREDROGN, salt, sukker

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 791kJ/188 kcal
Fedt 8,2 g
heraf mættede fedtsyrer 1,5 g
Kulhydrat 2,8 g
heraf sukkerarter <0,5 g
Protein 26 g
Salt

2,3 g

 

Rosa peber: under opdatering

 

Signaturbrød:

Ingredienser: Vand, HVEDEMEL*, FULDKORNSHVEDEMEL* (10,8%), fuldkornshvedesurdej* (vand, FULDKORNSHVEDEMEL*) (8,6%), hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), hørfrø*, lys BYGMALT*, havsalt med jod, gær.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 957kJ/229 kcal
Fedt 1,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 44 g
heraf sukkerarter 1 g
Protein 7,4 g
Salt

0,9 g

 

Gammeldags kærnet smør:

Ingredienser: Pasteuriseret PISKEFLØDE, MÆLKESYREKULTUR, salt, 2% sydesalt, vand.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 2971kJ/710 kcal
Fedt 79,8 g
heraf mættede fedtsyrer 50,9 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 0,5 g
Salt

2,54 g

 

Klassisk kransekage:

Ingredienser: Sukker, MANDLER, vand,
ÆGGEHVIDER, glukosesirup, kartoffelstivelse,
emulgator E322 (soja), naturlig vanillearoma.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1825kJ/434 kcal
Fedt 20 g
heraf mættede fedtsyrer 3,1 g
Kulhydrat 53 g
heraf sukkerarter 50 g
Protein 8,2 g
Salt

0,06 g