0
Åbne enchilladas med kuller, chili og cheddar

Åbne enchilladas med kuller, chili og cheddar

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kullerfilet uden skind
1 min.
Skær fisken

Forvarm ovnen til 200 grader alm. varme.

Skær fisken i tern på ca. 2x2 cm, og krydr dem godt med salt.

løg
5 min.
Hak løget

Hak løget i tynde skiver. Kom den ene halvdel i en kasserolle med 1 tsk. olie pr. person, og steg ved middel varme under jævnlig omrøring, indtil løgene bliver gyldne.

Kom den anden halvdel i en stor skål sammen med 3 spsk. eddike pr. person. Vend godt rundt, og lad løgene stå og trække. 

chili beans
10 min.
Rør bønnerne

Rør bønnerne i kasserollen med løg, og varm retten op.

Smag til med salt og peber.

farmhouse cheddarrød chili
15 min.
Bag enchilladas

Dæk en bradepande med bagepapir, og spred tortillas ud på pladen.

Fordel bønner og fisk ud på tortillaerne, og riv ost og chili henover.

Bag i ca. 10 min., indtil fisken er tilberedt, og osten er smeltet.

spidskålappelsin
25 min.
Lav salaten

Skræl appelsinen, og fjern så meget af det hvide som overhovedet muligt.

Hak kålen i tynde strimler, og skær appelsinen i tynde skiver. Kom begge dele i skålen med syltede løg, og vend godt rundt. Smag til med salt og peber. 

30 min.
Anretning

Servér de varme enchilladas med salaten til. 

Bonusinfo

Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
582 kcal
Fedt:
15,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
5 g
Kulhydrat:
59,7 g
heraf sukkerarter:
8,8 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
46,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?