0

Æble-bønne-porresauté (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Snit bønnerne i 2 cm store stykker med et skråt snit og skær æblerne i både. Snit orrerne i skiver og skyl dem godt for jord. Varm lidt olie op i en pande og sauter først bønner og porrer 3-4 min. Kom æblerne ved , varm dem lige igennem og smag til med salt og peber. Kan serveres til alle typer af fisk, kød og fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.