0

Æblechutney med honningmelon, rosiner og varme krydderier (Ca. ½ l)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom rosinerne i en skål, overhæld dem med kogende vand g lad dem trække 20 min. Befri æblerne for skal, stilk og kernehus og melonen for skal og kerner. Skær kødet fra begge frugter i små, fine og ensartede tern. Kom det i en gryde sammen med drænede rosiner og alle de resterende ingredienser og kog det op. Skru ned for varmen og lad det simre stille og roligt til det er kogt ind til en tæt chutney, 25-35 min. - husk at den tykner yderligere ved afkøling. Køl ned til stuetemperatur og server som tilbehør til helstegt kylling, blå ost, lam eller vildt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?