0

Æblemuffins med kanel og mandler (12 stk.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Mælk, Æg, Mandler, Sesam, Soya, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Bland mel, sukker, bagepulver, salt og kanel sammen i en skål. Rør smør, mælk og æg sammen og hæld det i de tørre ingredienser. Skræl æblerne, skær dem i tern og hak mandlerne fint. Vend æbler og mandler i dejen og fordel den i 12 store muffinsforme. Drys med kanelsukker og bag kagerne ved 200 grader i 20-25 min. Server dem lune med cremefraiche eller kold flødeskum til.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?