Æblesauce: Hak 1 løg og 1 fed hvidløg fint og sauter det i lidt olie uden det tager farve. Tilsæt æblejuice og bouillon og lad saucen simre i 10 min. Smag saucen til med salt og peber og jævn den med maizena.
Kartofler: Skrub (eller skræl) kartoflerne, skær dem i grove tern og vend dem sammen med olie, salt og peber. Bag dem møre og gyldne i en 175 grader varm ovn i ca. 25 min.
Champignon: Rens champignonerne (hvis de er meget store kan de halveres). Rist dem i lidt olie på en pande til de er gyldne. Hak imens 2 fed hvidløg fint. Skru ned for varmen, tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber. Lad svampene sautere stille og roligt til de er ensartet gyldne og møre.
Kylling: Skær en dyb lomme i hvert bryst med en skarp kniv - lav åbningen så lille som muligt! Skræl æblerne og skær dem i små tern. Striml salviebladene og hak 1 løg fint. Sauter alle tre dele i lidt olie til det er mørt. Stop fyldet ind i lommerne med en teske og luk til med en kødnål (eller trætandstikker). Krydr dem med salt og peber og brun dem i lidt olie på en pande. Læg dem i et ovnfast fad og bag dem i den 175 grader varme ovn i ca. 15 min. (til kødet er mørt).
Server sammen med en sprød grøn salat og godt groft brød.
Kommentarer og forslag til opskriften