Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Giv dem et 1-2 min. opkog i letsaltet vand, overhæld med koldt vand og dræn godt. Del løgene i knold og top; snit toppene fint og gem dem til drys, og skær knoldene i både. Skær peberfrugterne i tynde strimler og hak hvidløgene fint. Varm olien op på en ovnfast pande og sauter broccoli, løgbåde, hvidløg og peberfrugt ved middelvarme i ca. 5 min. til væden er fordampet. Pisk imens æggene sammen og rør fløde, ost, salt og peber i. Hæld æggemassen over grøntsagerne, drys med sesamfrø og bag æggekagen ved 175 grader i 25-30 min. til den er fast og gennembagt. Drys med de fintsnittede løgtoppe og server som frokostret eller let aftensmad med brød og fx et stykke stegt fisk eller kød til.
Kommentarer og forslag til opskriften