0
Æggekage med hjertesalat og æble
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 566 kcal

Fedt: 24,9g

Kulhydrat: 46,8g

Protein: 32,4g

Kostfibre: 12,8g

Allergener:
Æg, Mælk, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
æg2melede kartoflerbroccolismå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailfløde 9%pecorino romano
1 min.
Æggekagen

Forvarm ovnen til 200 °C grader. Skræl kartoflerne og skær dem i 1x1 cm stykker.

Skyl tomaterne og broccolien grundigt og skær broccolien ud i buketter.

Varm en pande der kan tåle at komme i ovnen op ved høj varme. Steg kartoflerne og broccolien i 2 tsk. olie pr. person i ca. 10 min. under omrøring. Slå æggene ud i fløden, pisk det med en gaffel og krydr med salt. Skær osten ud i små stykker. Sluk for varmen og tilsæt tomat, ost og æggemassen. Bag æggekagen i ovnen i ca. 10 min.

olivenolie, ekstra jomfrusalteddike
20 min.
Salaten

Bland 1 tsk. olivenolie, 1 tsk. eddike og ½ tsk. sennep og lidt salt pr. person.

Skyl salaten og æblet grundigt og afdryp for vand. Pluk salaten ud i blade og skær æblet i cm stykker.

Vend salaten i dressingen lige før servering.

30 min.
Anretning

Fordel æggekagen ud på tallerkener og top med salaten.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?