0
Æggekage med ventrecheskinke cherrytomater og brød

Æggekage med ventrecheskinke cherrytomater og brød

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
tomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailbagekartoflerløggulerod
1 min.
Grøntsagerne

Pil løg, og skræl gulerod. Skyl gulerod, kartofler og tomater. 

Skær løg, gulerod og kartofler i tynde skiver. Varm en pande med høje kanter op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne (ikke tomaterne) i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 10 min, indtil de begynder at blive gennemsigtige. 

ventrècheæg2creme frisk 9%
10 min.
Æggemassen

Forvarm ovnen til 200 grader. Skær skinken i mindre stykker.

Pisk æggene sammen med creme frisken, og tilsæt skinken. Krydr med salt og peber, og hæld blandingen og tomaterne over grøntsagerne.

Kom panden i ovnen, og bag i ca. 20 min., indtil æggemassen har sat sig, og kartoflerne ikke giver modstand, når der stikkes i dem.

Ølandshvedeboller
30 min.
Bollerne

Bag bollerne som angivet på pakken.

35 min.
Anretning

Servér æggekagen sammen med brødet, straks den kommer ud af ovnen.

Velbekomme :-)

Bonusinfo

Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget. 

Bonusinfo

Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
583 kcal
Fedt:
24,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
9,1 g
Kulhydrat:
59,6 g
heraf sukkerarter:
11,1 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
27 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?