0
Æggewrap med krydret okse, spidskål og kapers

Æggewrap med krydret okse, spidskål og kapers

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Æggehvider, Sesam, Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spidskål
1 min.
Kål

Tænd ovnen på 200 grader.

Skyl spidskålen, flæk den i kvarte, og læg stykkerne på en bradepande dækket med bagepapir.

Bag kålen i ca. 20 min., indtil den har fået godt med farve.

hakket oksekød 3-6%mezze krydderi
5 min.
Kød

Varm en pande op ved høj varme.

Steg oksekødet i 1/2 spsk. olivenolie pr. person i 2 min. uden at røre rundt. Tilsæt krydderiblandingen, og rør godt rundt. 

Smag til med salt og peber.

kapershvidløgcreme frisk 9%
15 min.
Salat

Hæld creme frisken ned i en stor skål. 

Pil hvidløget, og riv det på den fine side af et rivejern. Bland det med creme frisk og drænede kapers. Når kålen er færdigbagt, skæres den i mundrette stykker, og blandes ligeledes i creme frisken. 

Smag til med salt og peber.

æggewrapsØlandshvedeboller
25 min.
Wraps og boller

Varm æggewraps og boller op i ovnen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér wrap med kød og salat henover, og servér brødet til.

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Bonusinfo

Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.

Ingredienser:

  • Koriander
  • Spidskommen
  • Sort peber
  • Havsalt
  • Sesamfrø
  • Cayenne
  • Kanel

Næringsindhold pr. person:

Energi:
578 kcal
Fedt:
29,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,8 g
Kulhydrat:
36,8 g
heraf sukkerarter:
2,5 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
38,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?