0
Æggewraps med oksekød, bønner og cremefraichedressing

Æggewraps med oksekød, bønner og cremefraichedressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Æggehvider, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spinatFennikelsorte  bønner
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft. Hvis du har mikroovn, kan du også bruge den og spare ovnen.

Skyl fennikel og spinat, og rib bladene af stilken på spinaten.

Dræn bønnerne, og lun dem igennem i en gryde i 5-7 min. ved svag varme med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

spinatFennikellime
5 min.
Salat

Snit fennikel fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Skær spinatbladene i grove strimler.

Pisk en dressing af lige dele limesaft og olivenolie, og tilsæt salt og friskkværnet peber.

Vend dressingen sammen med fennikel og spinat.

creme fraiche 18%shivid polo
15 min.
Creme fraiche

Rør creme fraiche sammen med krydderblandingen, og smag til med lidt salt.

hakket oksekødæggewraps
20 min.
Kød

Varm en stor pande op, og tilsæt lidt olivenolie. Pluk kødet ud i små stykker, og steg dem hårdt på panden i 3-4 min., til de har taget godt med farve og er gennemstegte. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Lun wrapsene i ovnen i 2-3 min. (eller i mikroovn i kortere tid), og hold dem lune under et klæde.

30 min.
Anretning

Anret wrapsene ved bordet med kød, bønner, salat og creme fraichedressing. Er der overskydende fyld, spises det ved siden af.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. 

De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • tørret dild
  • løgpulver
  • hvidløgspulver
  • safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?