0
Ét-lags spaghetti-lasagne med kuller og mozzarella

Ét-lags spaghetti-lasagne med kuller og mozzarella

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
1 t
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Bladselleri, Mælk, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løgbladselleritomatpassatakullerfilet uden skind
1 min.
Lav tomatsovsen

Krydr fisken godt med salt, og gem den til senere.

Hak løg og bladselleri groft, og overfør begge dele til en gryde med 1/2 tsk. olie pr. person. Steg grøntsagerne under jævnlig omrøring i ca. 10 min., indtil de er helt møre og gyldne.

Hæld tomatpassata i gryden, og lad den simre, indtil man er klar til at bygge lasagnen.

Smag til med salt og peber.

skummetmælkhvedemel
10 min.
Rør bechamelsovsen

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Varm en kasserolle eller gryde op ved middelvarme. Den skal helst være med runde kanter i bunden, så det bliver nemmere at piske sovsen med et piskeris. 

Tilsæt 1/2 tsk. olie og 1/4 dl. mel pr. person, og rør rundt i 1 min. Hæld mælken i lidt efter lidt under omrøring, så der ikke dannes klumper, indtil sovsen har den rette cremede konsistens.

Blend evt. bechamelsaucen, hvis der er klumper i. Smag til med salt.

20 min.
Saml lasagnen

Hæld halvdelen af tomatsovsen i et ildfast fad, dernæst halvdelen af bechamelsaucen i et tykt lag henover. Fordel fisken udover bechamelsaucen og dæk med et tyndt lag af spaghetti.

Hæld resten af tomatsaucen og bechamelsaucen henover på samme vis som før og afslut med et lag af mozzarellaost.

Bag lasagnen i ca. 30 min., indtil osten har fået godt med farve og pastaen er blød, når man stikker igennem den.

60 min.
Anretning

Servér lasagnen direkte fra ovnen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
596 kcal
Fedt:
11,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,7 g
Kulhydrat:
68,4 g
heraf sukkerarter:
16,9 g
Kostfibre:
5,3 g
Protein:
48,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?