0

3-lags sandwich med avocado og rejer

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist brødskiverne let gyldne og smør den ene side med et lag mayonnaise. Læg 4 skiver op på række og dæk med salatblade. Befri avocadoerne for skal og sten, skær dem i tynde skiver og dryp med lidt citronsaft. Skær tomaterne i skiver. Fordel halvdelen af rejer, avocado og tomat på de 4 skiver og krydr med lidt salt og peber. Læg en ny skive brød ovenpå og gentag. Slut af med de resterende 4 skiver brød og sæt en tandstik (eller grillspyd om nødvendigt) ned igennem sandwicherne 2 steder og skær hver sandwich igennem diagonalt med en skarp kniv.

Anret 2 trekantsandwiches på hver tallerken og server straks.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.