Rist brødskiverne let gyldne og smør den ene side med et lag mayonnaise. Læg 4 skiver op på række og dæk med salatblade. Befri avocadoerne for skal og sten, skær dem i tynde skiver og dryp med lidt citronsaft. Skær tomaterne i skiver. Fordel halvdelen af rejer, avocado og tomat på de 4 skiver og krydr med lidt salt og peber. Læg en ny skive brød ovenpå og gentag. Slut af med de resterende 4 skiver brød og sæt en tandstik (eller grillspyd om nødvendigt) ned igennem sandwicherne 2 steder og skær hver sandwich igennem diagonalt med en skarp kniv.
Anret 2 trekantsandwiches på hver tallerken og server straks.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften