Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk og bønner/linser ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i bønner/linser. Brødet kommes i ovnen i de sidste 10 minutter. Saucen kommes i en lille gryde og lunes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULMULEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Bønner/linser: Grønne bønner, RØDE LINSER, hvidløg, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g.
Sauce: HØNSEFOND; PISKEFLØDE, purløg, maizena, salt og peber
Nettovægt: ca: 300 g/ 600 g.
Brød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, DURUM, HVEDEMEL, 5 KORNS BLANDING, gær og salt.
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 295 kJ / 70 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 16,5 g
Salt 0,18 g
Bønner/linser
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 743 kJ / 177 kcal
Fedt 2,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 23,4 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 4,3 g
Protein 12,4 g
Salt 1,33 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 301 kJ / 72 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
Kulhydrat 4,2 g
heraf sukkerarter 0,4 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 0,7 g
Salt 1,3 g
Brød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 863 kJ / 206 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,3 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,1 g
Salt 0,81 g
Kommentarer og forslag til opskriften