Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartoffel og tomatkompot, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pureen og kompotten vendes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartoffelpure: Kartofler, MÆLK, SMØR, persille, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g.
Tomatkompot: Tomat, løg, peberfrugt, hvidløg, rosmarin, timian, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 340 kJ / 81 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,19 g
Kartoffel
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 524 kJ / 125 kcal
Fedt 6,8 g
heraf mættede fedtsyrer 4,2 g
Kulhydrat 13,5 g
heraf sukkerarter 1,6 g
Kostfibre 1,1 g 78,3 g
Protein 2,1 g
Salt 0,31 g
Kompot
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 135 kJ / 32 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,5 g
heraf sukkerarter 3,6 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 1,1 g
Salt 0,2
Kommentarer og forslag til opskriften