Pil løg, og skræl gulerod. Skyl gulerod, kartofler og tomater.
Skær løg, gulerod og kartofler i tynde skiver. Varm en pande med høje kanter op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne (ikke tomaterne) i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 10 min, indtil de begynder at blive gennemsigtige.
Forvarm ovnen til 200 grader. Skær skinken i mindre stykker.
Pisk æggene sammen med creme frisken, og tilsæt skinken. Krydr med salt og peber, og hæld blandingen og tomaterne over grøntsagerne.
Kom panden i ovnen, og bag i ca. 20 min., indtil æggemassen har sat sig, og kartoflerne ikke giver modstand, når der stikkes i dem.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Servér æggekagen sammen med brødet, straks den kommer ud af ovnen.
Velbekomme :-)
Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kommentarer og forslag til opskriften