Tænd ovnen på 200 grader.
Skyl spidskålen, flæk den i kvarte, og læg stykkerne på en bradepande dækket med bagepapir.
Bag kålen i ca. 20 min., indtil den har fået godt med farve.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg oksekødet i 1/2 spsk. olivenolie pr. person i 2 min. uden at røre rundt. Tilsæt krydderiblandingen, og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber.
Hæld creme frisken ned i en stor skål.
Pil hvidløget, og riv det på den fine side af et rivejern. Bland det med creme frisk og drænede kapers. Når kålen er færdigbagt, skæres den i mundrette stykker, og blandes ligeledes i creme frisken.
Smag til med salt og peber.
Varm æggewraps og boller op i ovnen som angivet på pakken.
Servér wrap med kød og salat henover, og servér brødet til.
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kommentarer og forslag til opskriften