Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.
Steg kødet på en godt varm pande i en smule olivenolie. Brug en træske til at trykke kødet ud i små stykker. Når kødet har stegt i 3-4 min, tilsætter du krydderblanding og drænede bønner. Lad det varme godt igennem, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Lun æggewraps i ovnen i 2-3 min.
Skær bladselleri i tynde skiver med en kniv.
Anret de lune wraps, bønner og kød på en tallerken. Kom bladselleri, salat og stykker af ost ovenpå. Slut gerne af med et par dråber olivenolie over retten.
Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas.
De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.
Baharat er en krydderiblanding, der bruges i det arabiske køkken såvel som i Tyrkiet og Iran. Baharat er det arabiske ord for "krydderier". Denne spicy blanding bruges ofte til lam, fisk, kylling, oksekød og supper og kan også sættes på bordet og bruges ligesom salt og peber.
Baharat indeholder:
Muskatnød, sort peber, koriander, spidskommen, nelliker, kanel, kardemomme, sød paprika og chili.
Kommentarer og forslag til opskriften