Kyllingelår: Kom kyllingelår i en gryde og dæk med vand så det lige netop dækker - tilsæt lidt salt. Kog lårene i 15 minutter. Tag kyllingelårene op og sigt suppen igennem en fin sigte (bruges til suppen). Dryp lårene med olivenolie og salt samt et genrøst drys pinchos krydderi og steg dem sprøde i en 210 grader varm ovn i 15-20 minutter. Server med ruccolasalat der er vendt med stegeskyen fra kyllingerne og lidt citronsaft.
Ajo blanco: Skær 1/3 af brødet i små tern og kom det i en lille skål - overhæld med 1-2 dl kogende vand og dæk skålen med film - lad det hvile tildækket i 10 minutter. Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem trække heri 2-3 minutter - smut skindet af mandlerne. Blend udblødt brød, pillede mandler samt pillet og hakket hvidløg. Tilsæt til sidst bouillonen fra kyllingelårene så suppen får passende lind konsistens. Blend til sidst med 1-2 dl af din bedste og mest velsmagende olivenolie og smag til med salt og lidt citronsaft. Sæt suppen på køl og lad den trække minimum 1 time. Smag på suppen igen og anret den i kolde skåle. Servér med halve druer.
Manitobaboller: Fugt bollerne med lidt vand og bag dem i ovnen sammen med kyllingelårene de sidste 3-4 minutter.
Anretning: Server suppen i iskolde tallerkener - dryp lidt olivenolie i og server de sprøde kyllingelår, rucola og lune manitobaboller ved siden af!
Andalusisk pinchos krydderi indeholder: 30% røget paprika, 15% fennikel, 15% spidskommen, 10% koriander , 10% hvidløg, 10% sortpeber, 6% oregano, 3% laurbærblade, 1% safran
Kundekommentarer ()