Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP. Selvom børn spiser med, kan en sjat hvidvin være lækker sammen med de mosede tomater.
TIP: TIP: hvis ikke alle er vilde med spinat, så undlad den og spis den med lidt vinaigrette som salat ved siden af.
1) tænd ovnen på 200 grader.
2) Snit hvidløg fint. Dryp olivenolie i et fad eller på en lille bageplade. Fyld hvidløg, gnicchi og spinat i fadet.
3) Top med pasatta og en smule vand. krydr gavmildt med salt og peber, dyp med lidt olivenolie og top med klatter af ricotta.
4) sæt fadet i den varme ovn og lad det boble og tilberede i 15-20 minutter. Tilsæt en smule vand hvis behov.
5) Skræl imens gulerødderne og skær gulerødder og agurk i stave. Anret begge dele på et fad.
6) Servér gnocchi i fadet end snackgrønt til. Riv parmesan over til dem der har lyst.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften