0
All-in-one-kylling med cremet porre og salat

All-in-one-kylling med cremet porre og salat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Retten her tager lidt længere tid, end det plejer i Lynkassen. MEN så passer det hele nærmest sig selv... Så du kan lave alt det du mangler, imens maden bliver klar. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
persillerøddersmå kartoflercitronhele kyllingelår
1 min.
Kylling og rødder

Skrub eller skræl persillerødderne og skær dem i skiver. Skær kartoflerne i kvarte. Skær citronen i skiver.
Bred det hele ud i et stort, ildfast fad, eller på bagepapir på en bageplade. 

Del evt, lårene ved ledet og top dem oven på rødderne. Dryp det hele med olivenolie og drys med salt og sæt fadet i ovnen. Lad det stege i 30-40 min., eller til kyllingen er gennemtilberedt og rødderne møre. 

porrerhvidløgfløde 38% (piskefløde)
15 min.
Flødeporre

Snit porre og hvidløg fint. Sauter begge dele i olivenolie på en varm pande. Det skal ikke tage farve, men falde sammen. ca. 10 min. 

Krydrf med salt, tilsæt fløde og kog det ind til en lækker creme. Smag til. 

bredbladet persillemix salater
35 min.
Anretning

Hak persillen groft. 

Anret blandede salater på et fad, dryp dem med olie, eddike, salt og peber. 

Servér all-in-one kylling i fadet. Top med persille og nyd straks med cremede porrer og salat. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?