Du kan flække chilien og skrabe frøene ud med en teske, hvis du ikke vil have din dressing alt for stærk.
Måske tager retten her lige 10 minutter længere, alt efter hvor hurtig du er med en kniv,. Til gengæld passer den næææsten sig selv! Så du kan få andet fra hånden imens den er i ovnen. Elsker selv alt-i en....
Tænd starks ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
Skyl/skrub de søde kartofler og skær dem i skiver. Læg dem i et stort ildfast fad eller i en bradepande.
Skær squash i skiver og peberfrugt og rødløg i både. Læg det hele i fadet i et lag. Halvér gerne kyllingebrysterne og læg dem i fatte også. Dryp gavmildt med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag det hele i den varme ovn i ca. 25-35 min.
Hak imens hvidløg og chili fint. Pluk persille og koriander groft og hak begge dele fint. Vend det hele sammen og rør 1/2-1 dl olivenolie i, samt 1/4-1/2 dl eddike. Smag til med salt, peber og et nip sukker.
Dressingen skal være ret syrlig med lidt bid fra chilien.
Anret kylling med alle de bagte grøntsager. Dryp med chimmichurri og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften